Goudstuin

Gouda

verkocht

€ 410.000,- tot € 640.000,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Goudstuin- De woningen zijn nu in verkoop!
De inschrijftermijn loopt tot en met maandag 15 februari a.s. 12:00 uur. De inschrijfperiode is gesloten. U kunt zich nog wel aanmelden voor de reservelijst.

Eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-één kapwoningen

In het verlengde van het St. Jozefpaviljoen zijn de 27 woningen van deelproject Goudstuin gelegen. Deze variëren in drie woningtypes en hebben een woonoppervlakte van tussen de circa 125 en 172 m². Elk van deze duurzame woningen is voorzien van een gunstig gelegen diepe tuin en van alle gemakken voorzien. Alle woningen in Goudstuin worden standaard voorzien van een complete badkamer met sanitair en keuken inclusief inbouwapparatuur.

Type HENEGOUWEN
Eengezinswoningen
De riante eengezinswoningen van type Henegouwen zijn ideaal als je naast de ruimte in jouw woning ook graag tijd in de tuin doorbrengt. Een boek lezen op de loungebank, jouw eigen moestuin opzetten of een BBQ voor vrienden en familie? Deze woningen zijn hier uitermate geschikt voor. De auto parkeer je op een van de parkeerplekken nabij jouw woning.

Type BLOIS
Herenhuizen
Naast eengezinswoningen vind je in Goudstuin ook enkele fraaie herenhuizen uitgevoerd in de traditionele jaren ’30 bouwstijl. De herenhuizen van type Blois zijn maar liefst 6 meter breed en beschikken in de basis over een woonoppervlakte van maar liefst circa 160 - 169 m². Alle woningen beschikken over een berging in de zonnige achtertuin (westen) welke te bereiken is via een praktische achterom.

Type BEAUMONT
Twee-onder-één-kapwoningen
Een moderne verschijning, type Beaumont. Deze twee-onder-één kapwoningen zijn de grootste van het plan. Ze hebben een woonoppervlakte van maar liefst 172 m2. Bovendien woon je in deze woning heerlijk licht dankzij de kamerhoge ramen. Er is een zee aan ruimte op alle verdiepingen. Tel daar de prachtige ligging en ruime tuin bij op en er blijft weinig te wensen over. De twee-onder-één-kapwoning beschikt over een aangebouwde garage.

Ondanks dat deze aanmelding met grote zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Indeling

Woonoppervlakte 125 m² tot 170 m²
Inhoud 457 m² tot 684 m²
Perceeloppervlakte 113 m² tot 273 m²
Start bouw Onbekend
Oplevering Onbekend

Overdracht

Koopaanneemsom € 410.000,- tot € 640.000,-

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media