Over ons

Waarom Boer Makelaardij?

Een woning kopen of verkopen is een levensveranderende gebeurtenis. Een moment dat gevierd moet worden, maar dat ook veel stress oplevert. Logisch, want het gaat over een hoop geld en veel factoren hebben invloed op uw keuze. Bovendien is de markt altijd in beweging, en niet te overzien als u er niet dagelijks mee bezig bent. U moet een belangrijke keuze maken in onbekend vaarwater. Maar, dat hoeft u niet alleen te doen.

Boer Makelaardij wijst u de weg in de vastgoedmarkt. Wij zijn betrokken, niet alleen als makelaar, maar ook als mens. We denken niet in termen als ‘klanten’ en ‘panden’, maar helpen mensen die een thuis willen kopen of verkopen. We zoeken altijd naar nieuwe ideeën waarmee we ons werk nog beter kunnen maken. Niet innoveren om innovatief te zijn, maar om samen betere resultaten te halen.

Uw inzet is daarbij belangrijk. Maar, u zit niet te wachten op eindeloze formulieren of ingewikkelde vaktermen. Dat nemen wij voor onze rekening. U krijgt alleen te maken met zaken waar u iets mee kunt. Uiteindelijk maakt u de juiste keuze met zo min mogelijk stress. U daarbij helpen, dát is ons vak.

Rode gloed Carla Goedhart

“We denken niet in termen als ‘klanten’ en ‘panden’, maar helpen mensen die een thuis willen kopen of verkopen.”

Carla Goedhart
Ontmoet ons team

Verkooptools

Een bord in de tuin is vaak niet genoeg om een woning te verkopen. Er is meer nodig. Boer Makelaardij wijst u graag de weg in de marketing van de vastgoedmarkt. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij de verkoop van uw woning, maar er zijn ook bepaalde zaken die u zelf kunt doen om de verkoop te bevorderen. Boer Makelaardij ontwikkelde succesvolle acties om uw woning te verkopen.

Bekijk onze verkooptools
Boer Makelaardij wijst u de weg