Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

Ons kantoor

Boer Makelaardij is niet zomaar een makelaarskantoor. Wij zijn een deskundig en ervaren NVM makelaarskantoor met passie voor huizen, werkzaam in de regio Gouda en omstreken. Wij streven naar een optimale dienstverlening én optimaal resultaat.

En met succes, want u ziet ons overal! In de buurt, in uw straat en op Facebook met onze bekende Facebook Live Filmpjes.
Op een positieve, actieve en vriendelijke wijze benaderen wij op zeer succesvolle wijze de woningmarkt. Dat doen wij met de traditionele én de moderne middelen die ons ter beschikking staan, en dat zijn er heel wat. Daarnaast hebben wij een zeer groot netwerk door de vele jaren ervaring.
Diverse akties hebben wij ten behoeve van de verkoop succesvol in de markt gezet zoals Welkominhetweekend.nl (Open Huis als het ú uitkomt), Woningtreintje.nl, Het Starterspakket (www.startmetkorting.nl), de Vrij op Naam aktie, Overbruggingsgarantie, nieuwbouw-kavels.nl en thema-advertenties.
Kijk voor de 5 redenen om te kiezen voor Boer Makelaardij.

Een goede makelaar kost u geen geld maar levert u geld op. Naast het feit dat wij u tijd en energie besparen hebben wij de benodigde ervaring, deskundigheid, het netwerk en creativiteit die cruciaal is om een woning goed te verkopen. En de resultaten van Boer Makelaardij spreken voor zich: vraag maar eens om u heen of zoek naar reviews op het internet.

Graag vertellen wij u meer over onze werkwijze en zijn u graag van dienst.

Ons team