Welkom bij Boer Makelaardij – wij wijzen u de weg in Moordrecht!

Boer Makelaardij is dé ervaren en betrouwbare makelaar in Moordrecht die u zoekt. Onze deskundige makelaars hebben jarenlange ervaring in het kopen, verkopen en taxeren van huizen in Moordrecht en omgeving. Of u nu uw huis wilt verkopen of een nieuw huis wilt kopen, wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Actueel huizenaanbod in Moordrecht

Boer Makelaardij heeft altijd een mooi en divers aanbod van huizen in de regio Moordrecht.
Bekijk hier het huidige aanbod.

Onze diensten

Boer Makelaardij biedt een breed scala aan diensten aan die u kunnen helpen bij het kopen, verkopen of taxeren van uw woning in Moordrecht. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

Waarom kiezen voor Boer Makelaardij?

Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke en vaak stressvolle gebeurtenis is. Daarom staan wij garant voor een persoonlijke en professionele service waarbij wij u begeleiden bij elke stap van het proces. Hieronder vindt u een aantal redenen waarom u voor Boer Makelaardij zou moeten kiezen:

  • Lokale kennis en ervaring: Als lokale makelaar kennen wij de markt in Moordrecht als geen ander en weten wij wat er speelt in de omgeving.
  • Persoonlijke en professionele service: Bij Boer Makelaardij staat u centraal en krijgt u altijd een service op maat.
  • Deskundig advies: Onze makelaars hebben jarenlange ervaring en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt.
  • No cure no pay: U betaalt bij intrekken van de opdracht alleen gemaakte marketingkosten, dit is onze 'no cure no pay' garantie.
  • Gratis waardebepaling van uw woning: Wij bieden u graag een gratis waardebepaling van uw woning aan, zodat u een goed beeld heeft van de waarde van uw huis.

Maak vandaag nog een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als makelaar in Moordrecht? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze deskundige makelaars staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomhuis in Moordrecht.