vacature Assistent makelaar

Boer Makelaardij is op zoek naar een enthousiaste (aankomend) Assistent makelaar!

Boer Makelaardij is hét toonaangevende makelaarskantoor van Gouda en omstreken werkzaam op het gebied van woningen (bestaande bouw en nieuwbouw), taxaties, bedrijfshuisvesting en consultancy. Boer Makelaardij is aangesloten bij de NVM.

Door de aanhoudende drukte zijn wij op zoek naar een enthousiaste (aankomend) assistent makelaar die graag het schitterende vak van makelaar wil leren.

Belangrijk is dat jij goed met mensen om kan gaan, een moderne kijk op het leven hebt en graag de handen uit de mouwen steekt. Affiniteit met de makelaardij en social media is een pré. Bij voorkeur heb jij de opleiding tot assistent makelaar (armt) geheel (of bijna) afgrond en ben jij woonachtig in de regio Gouda,

Wij bieden een gevarieerde en uitdagende baan in ons gezellige en dynamische team met een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioen, auto / telefoon van de zaak) en ruime opleidingsmogelijkheden.

Zie jij je zelf al werken bij Boer Makelaardij? Stuur je c.v. met begeleidend schrijven naar vacature@boer-gouda.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Carla Goedhart 06-54626700 of Robert Roos 06-51228341. Tot snel!

De functie is full-time en je kan per direct beginnen.