Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

Werken bij Boer Makelaardij

  

Wil jij werken bij Boer Makelaardij Midden Holland? Dat kan!

Creatieve duizendpoot gezocht (partime)

Ben jij gek op taal, teksten, beeld en social media én ben jij handig op het administratieve vlak. Dan heeft Boer Makelaardij een superleuke vacature.

Wij zijn op zoek naar een leuke, vlotte collega die voor ons de social media gaat verzorgen, bijzondere verkooppresentaties maakt en contact houdt met onze klanten op het gebied van de marketing. Daarnaast omvat het werk de gebruikelijke, zeer gevarieerde administratieve werkzaamheden van een goed lopend makelaarskantoor. Never a dull moment dus.

Zie jij jezelf al werken bij hét makelaarskantoor van Gouda en omstreken. Stuur ons dan gauw je brief met c.v. naar carla@boer-gouda.nl. Wij hebben geen specifieke opleidingseisen zolang je de nederlandse taal maar heel goed beheerst. Ervaring op een makelaarskantoor is natuurlijk een pré.

Wij bieden een gevarieerde en uitdagende baan met een goed salaris, vakantiegeld, pensioen en opleidingsmogelijkheden zodat jij met jouw kwaliteiten het verschil kan maken tussen een verkoopbrochure en een echt toppresentatie en de social media van Boer Makelaardij op de kaart zet!

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust even contact op met Carla Goedhart 0654626700 of Robert Roos 06-51228341.