Welkom bij Boer Makelaardij - uw lokale makelaar in Waddinxveen!

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare makelaar in Waddinxveen? Dan bent u bij Boer Makelaardij aan het juiste adres. Onze deskundige makelaars hebben jarenlange ervaring in het kopen, verkopen en taxeren van huizen in Waddinxveen en omgeving. Of u nu uw huis wilt verkopen of een nieuw huis wilt kopen, wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Als uw lokale makelaar in Waddinxveen bieden wij u een persoonlijke en professionele service die is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu een starter bent op de woningmarkt of een ervaren huizenkoper, wij hebben de kennis en expertise om u te helpen bij het vinden van uw droomhuis. Wij nemen graag de tijd om naar u te luisteren en u te adviseren over de mogelijkheden en valkuilen van de woningmarkt in Waddinxveen.

Actueel huizenaanbod in Waddinxveen

Bekijk hier het huidige aanbod.

Onze diensten:


Waarom kiezen voor Boer Makelaardij?

  • Lokale kennis en ervaring
  • Persoonlijke en professionele service
  • Deskundig advies op maat
  • No cure, no pay, u betaalt alleen bij het intrekken van de opdracht de gemaakte marketingkosten.
  • Gratis waardebepaling van uw woning


Maak vandaag nog een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als makelaar in Waddinxveen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze deskundige makelaars staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomhuis in Waddinxveen.