Waarom zou u voor Boer Makelaardij kiezen om u te begeleiden bij de verkoop of aankoop van een van uw kostbaarste bezittingen? Het team van Boer Makelaardij vindt deskundigheid, NVM lidmaatschap, vriendelijkheid en betrouwbaarheid vanzelfsprekend. Alle makelaars bieden u deze kwaliteiten. Maar waar onderscheidt Boer Makelaardij zich nu echt in?

Uw huis is óns huis

Uw huis is óns huis

Wij begrijpen hoe het is een woning te verkopen, het is spannend, dus u wilt goed en regelmatig geïnformeerd worden, u wilt dat de makelaar actief is en u wilt resultaat. En dat krijgt u als u de woning via ons verkoopt. Wij presenteren uw woning dus ook op de best mogelijke wijze, met professionele foto’s, pakkende teksten, 2D-3D plattegronden, video, 360 graden fotografie, stijlvolle brochures, enzovoort.

Wij zijn vernieuwend mét aantoonbaar resultaat

Wij zijn vernieuwend mét aantoonbaar resultaat

De laatste jaren hebben wij veel nieuwe akties in de markt gezet die vernieuwend en succesvol waren in de makelaardij, denk aan WelkominhetWeekend, Woningtreintje, Sla-je-slag-dagen en de korte video rondleidingen met Facebook Live. Wij proberen altijd vooruit te denken en gebruik te maken van nieuwe technieken. Want de woningmarkt staat niet stil en Boer Makelaardij dus ook niet.

U betaalt ons pas bij resultaat

U betaalt ons pas bij resultaat

Boer Makelaardij brengt alleen de kosten van de werkzaamheden (courtage) in rekening als het resultaat behaald is, dus de woning is verkocht of aangekocht. Wilt u de opdracht intrekken omdat de plannen zijn gewijzigd? Dat kan, wij rekenen geen intrekkingskosten. Het enige dat u betaalt is de marketing.

Wij werken proactief samen met klant

Wij werken proactief samen met klant

Verkopen dat doe je samen, dan wordt het beste resultaat geboekt. Dus hebben wij allerlei tools waarmee u ook uw steentje kan bijdragen, via sociale media, of met bijv. Welkominhet-weekend. Heeft u wensen of ideeën, dan horen wij het graag. Want wij zijn niet alleen actief bezig met de verkoop, u ook!

Wij geloven in ónze werkwijze

Wij geloven in ónze werkwijze

Het team van Boer Makelaardij gelooft in onze werkwijze. Deskundigheid, vriendelijkheid, toegankelijkheid en betrouwbaarheid zijn voor ons zoals gezegd vanzelf sprekend. Afspraken zijn mogelijk tijdens kantooruren, ’s avonds en op zaterdag. Op zondag rusten wij ook even uit. Graag maken wij u afspraak met u om onze kwaliteiten en mogelijkheden met u persoonlijk te bespreken. U kunt ons bereiken via 0182-538400 of info@boer-gouda.nl