Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

Aankoopmakelaar

De aankopend makelaar van Boer Makelaardij

Een huis kopen is een grote stap. Of je nu starter bent of dat je doorstroomt, spannend is het altijd. Je gaat permanente financiële verplichtingen aan en je vestigt je echt op een bepaald plek. Het is dus heel belangrijk om een goede, weloverwogen keuze te maken. De verkopend makelaar kan je niet helpen met het maken van een goede weloverwogen keuze omdat de verkopend makelaar de belangen van de verkoper dient. En dat kunnen wel eens andere belangen zijn dan die van de koper. Uiteraard kan je het allemaal zelf regelen, daar is niks mis mee. Maar steeds meer mensen kiezen ervoor een aankopend makelaar in te schakelen. De aankopend makelaar helpt je die noodzakelijke goede keuze te maken.

Wat doet de aankopend makelaar van Boer Makelaardij voor je?

Allereerst kan de aankopend makelaar van Boer Makelaardij je helpen met het zoeken van een geschikte woning. Als een woning interessant is ga je als koper vaak eerst zelf kijken, afhankelijk van de belangstelling van de woning gaat de aankopend makelaar soms al direct met je mee. Anders gaat de makelaar mee met de 2e bezichtiging.
Wij vinden het heel belangrijk dat een koper weet wat de voor- en tegens zijn van een bepaalde woning. Dat kunnen bepaalde zaken zijn ten aanzien van de bijvoorbeeld locatie, bestemmingsplannen en bouwkundige gebreken. Daarnaast spelen zaken als prijs, voorwaarden en courantheid (hoe goed kan je een woning verkopen als de marktomstandigheden wijzigen) een grote rol in het advies- en beslissingstraject. De aankopend makelaar fungeert ook als klankbord en als vraagbaak. Door de jarenlange ervaring op de lokale markt zijn wij als geen ander geschikt om je bij te staan in het aankooptraject. Onze aankoopklanten worden altijd begeleidt door een beëdigd NVM makelaar.
Je mag en kan er op vertrouwen dat als de aankopend makelaar van Boer Makelaardij op het huis waar jij helemaal verliefd op bent kritiek heeft jij die kritiek dan ook te horen krijgt. En als de aankopend makelaar net zo enthousiast is als jij, dan hoor je het natuurlijk ook.

Want daar gaat het om: weten welke woning je kiest en waarom je die woning kiest.

Verder begeleidt de aankopend makelaar je bij de contractuele fase (tekenen koopcontract, bouwkundige keuring, keuze notaris etc) en de notariële fase. En mochten er na de eigendomsoverdracht toch nog zaken zijn waar je vragen over hebt dan staat de aankopend makelaar van Boer Makelaardij nog steeds voor je klaar, zonder bijkomende kosten. Zo bouwen wij aan een relatie voor de toekomst.

De kosten

Benieuwd naar de kosten? Gemiddeld kost een aankopend makelaar van Boer Makelaardij € 1.500 tot € 2.500 incl. BTW afhankelijk van de situatie en het huis. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Bel Carla (06-54626700), Robert (06-51228341) of Sebastiaan (06-22932376), onze NVM Wonen makelaars.

Neem contact op

Recent aangekocht

Akkermunt 152

Akkermunt 152

Bodegraven

Burgemeester Martenssingel 17

Burgemeester Martenssingel 17

Gouda

Bloeme 7

Bloeme 7

Reeuwijk