Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

Aankoopmakelaar

De aankopend makelaar van Boer Makelaardij

Een huis kopen is een grote stap. Of je nu starter bent of dat je doorstroomt, spannend is het altijd. Je gaat permanente financiële verplichtingen aan en je vestigt je echt op een bepaald plek. Het is dus heel belangrijk om een goede, weloverwogen keuze te maken. De verkopend makelaar kan je niet helpen met het maken van een goede weloverwogen keuze omdat de verkopend makelaar de belangen van de verkoper dient. En dat kunnen wel eens andere belangen zijn dan die van de koper. Uiteraard kan je het allemaal zelf regelen, daar is niks mis mee. Maar steeds meer mensen kiezen ervoor een aankopend makelaar in te schakelen. De aankopend makelaar helpt je die noodzakelijke goede keuze te maken.

Wat doet de aankopend makelaar van Boer Makelaardij voor je?

Allereerst kan de aankopend makelaar van Boer Makelaardij je helpen met het zoeken van een geschikte woning. Als een woning interessant is ga je als koper vaak eerst zelf kijken, afhankelijk van de belangstelling van de woning gaat de aankopend makelaar soms al direct met je mee. Anders gaat de makelaar mee met de 2e bezichtiging.
Wij vinden het heel belangrijk dat een koper weet wat de voor- en tegens zijn van een bepaalde woning. Dat kunnen bepaalde zaken zijn ten aanzien van de bijvoorbeeld locatie, bestemmingsplannen en bouwkundige gebreken. Daarnaast spelen zaken als prijs, voorwaarden en courantheid (hoe goed kan je een woning verkopen als de marktomstandigheden wijzigen) een grote rol in het advies- en beslissingstraject. De aankopend makelaar fungeert ook als klankbord en als vraagbaak. Door de jarenlange ervaring op de lokale markt zijn wij als geen ander geschikt om je bij te staan in het aankooptraject. Onze aankoopklanten worden altijd begeleidt door een beëdigd NVM makelaar.
Je mag en kan er op vertrouwen dat als de aankopend makelaar van Boer Makelaardij op het huis waar jij helemaal verliefd op bent kritiek heeft jij die kritiek dan ook te horen krijgt. En als de aankopend makelaar net zo enthousiast is als jij, dan hoor je het natuurlijk ook.

Want daar gaat het om: weten welke woning je kiest en waarom je die woning kiest.

Verder begeleidt de aankopend makelaar je bij de contractuele fase (tekenen koopcontract, bouwkundige keuring, keuze notaris etc) en de notariële fase. En mochten er na de eigendomsoverdracht toch nog zaken zijn waar je vragen over hebt dan staat de aankopend makelaar van Boer Makelaardij nog steeds voor je klaar, zonder bijkomende kosten. Zo bouwen wij aan een relatie voor de toekomst.

De kosten

Benieuwd naar de kosten? Gemiddeld kost een aankopend makelaar van Boer Makelaardij € 1.500 tot € 2.500 incl. BTW afhankelijk van de situatie en het huis. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Bel Carla (06-54626700), Robert (06-51228341) of Sebastiaan (06-22932376), onze NVM Wonen makelaars.

Neem contact op

Recent aangekocht

Bleulandweg 340

Bleulandweg 340

Gouda

Keizerstraat 45

Keizerstraat 45

Gouda

Haven 76

Haven 76

Schoonhoven

Graaf Florisweg 64b

Graaf Florisweg 64b

Gouda

Vogelplein 14

Vogelplein 14

Gouda

Koningin Wilhelminaweg 288

Koningin Wilhelminaweg 288

Gouda

Molenmeesterslag 19

Molenmeesterslag 19

Gouda

Noordse Dorpsweg 19

Noordse Dorpsweg 19

Noorden

Kievitsbloem 14

Kievitsbloem 14

Reeuwijk

Weegbreegaarde 13

Weegbreegaarde 13

Gouda

Van Bergen IJzendoornpark 16

Van Bergen IJzendoornpark 16

Gouda

Baanwegsekade 7

Baanwegsekade 7

Alphen aan den Rijn

Kraaiendijk 29

Kraaiendijk 29

Heijningen

Kippenkade 1

Kippenkade 1

Reeuwijk

Raam 230

Raam 230

Gouda

IJssellaan 165

IJssellaan 165

Gouda

Ruigenburg 129

Ruigenburg 129

Gouda

Cantharellaan 99

Cantharellaan 99

Vleuten