Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Een woning kopen is een levensveranderende gebeurtenis. Een moment dat gevierd moet worden, maar dat ook veel stress oplevert. Logisch, want het gaat over een hoop geld en veel factoren hebben invloed op uw keuze. Bovendien is de markt altijd in beweging, en niet te overzien als u er niet dagelijks mee bezig bent. Toch hoeft u er niet alleen voor te staan. Aankoopmakelaar Boer Makelaardij helpt u die belangrijke keuze goed te maken en wijst u de weg in de vastgoedmarkt.

Wat een aankopend makelaar van Boer Makelaardij voor u doet? Allereerst kan de aankopend makelaar van Boer Makelaardij u helpen met het zoeken van een geschikte woning. Als een woning interessant is, gaat u als koper vaak eerst zelf kijken. Afhankelijk van de belangstelling van de woning gaat de aankopend makelaar soms al direct mee of anders met de tweede bezichtiging.

Wij vinden het heel belangrijk dat een koper weet wat de voordelen en nadelen zijn van een bepaalde woning. Dat kunnen bepaalde zaken zijn met betrekking tot de locatie, bestemmingsplannen en bijvoorbeeld bouwkundige gebreken. De prijs, voorwaarden en courantheid (hoe goed kan de woning verkocht worden als de marktomstandigheden wijzigen) spelen ook een grote rol in het advies- en beslissingstraject. De aankopend makelaar is tegelijkertijd klankbord en vraagbaak. Door de jarenlange ervaring op de lokale markt zijn wij als geen ander geschikt om u bij te staan in het aankooptraject. Onze aankoopklanten worden altijd begeleidt door een beëdigd NVM makelaar.

Als u verliefd bent op een woning waar de aankopend makelaar zijn bedenkingen bij heeft, krijgt u dat te horen. Daar mag en kunt u op vertrouwen. En als de aankopend makelaar net zo enthousiast is als u, dan hoort u het uiteraard ook! Uiteindelijk maakt u de juiste keuze met zo min mogelijk stress. U daarbij helpen, dát is ons vak. 

Verder begeleidt de aankopend makelaar u bij de contractuele fase (tekenen koopcontract, bouwkundige keuring, keuze notaris) en de notariële fase. Mochten er na de eigendomsoverdracht toch nog zaken zijn waar u vragen over heeft, dan staat de aankopend makelaar van Boer Makelaardij nog steeds voor u klaar. Zonder bijkomende kosten. We helpen mensen zoals wij zelf ook geholpen willen worden. U betaalt voor kwaliteit: Een eerlijke prijs voor vakwerk. Geen gesjoemel, geen loze woorden. Maar kwalitatief advies en hulp bij het kopen of verkopen van uw huis of pand.

Alvast aan de slag?

Twijfel niet langer! Klik hier (link naar https://nvm.woonwensenformulier.nl/?makelaar=info@boer-gouda.nl) en vul het woonwensenformulier in. Dan komen uw wensen direct bij ons terecht en kunnen wij gericht aan de slag. Na ontvangst nemen wij contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

 

Neem contact op

Recent aangekocht

Heenpolderplantsoen 16

Heenpolderplantsoen 16

Gouda

Bleulandweg 426

Bleulandweg 426

Gouda

Oostmolenpad 49

Oostmolenpad 49

Gouda