De hoogste opbrengst voor jouw huis

Een nieuw hoofdstuk begint zodra je besluit je huis te verkopen. Een huis verkopen kan stressvol zijn, maar het hoeft niet zo te zijn. Onze toegewijde makelaars nemen alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het plannen van je nieuwe avontuur. Bij Boer Makelaardij begrijpen we dat je streeft naar de hoogst mogelijke opbrengst voor jouw thuis. Samen zetten we de eerste stappen naar het binnenhalen van de beste deal.

Meer weten?

Carla

Wij helpen je graag verder!

Contact

Jouw huis verkopen in simpele stappen

1

Vraagprijs bepalen

Voor je woning ben je het meest gebaat bij een realistische vraagprijs. Deze leidt immers tot het beste resultaat. Maar wat is een goede prijs? Boer Makelaardij geeft je advies, hierbij wordt rekening gehouden met allerlei aspecten, zoals bijvoorbeeld het onderhoud en de technische staat van je woning, maar ook de beoordeling van de markt en de vraag naar jouw type woning.

2

Woning verkoopklaar maken

Veel kandidaten oriënteren zich uitgebreid via internet. Als je besluit een woning te gaan bezichtigen, zijn de verwachtingen vaak hooggespannen. De eerste indruk is dus ontzettend belangrijk. Zorg ervoor dat je woning er bij een bezichtiging netjes uitziet, beginnend vanaf de voordeur. Ruim de hal en kamers op en investeer desnoods in een kleine onderhoudsbeurt. Repareer kleine mankementen, zoals een klemmende deur, en werk wanneer nodig het één en ander bij met een likje verf.

3

Persoonlijk verkoopplan

Een bord in jouw tuin is vaak niet genoeg om een woning te verkopen. Er is meer nodig. Boer Makelaardij wijst je graag de weg in de marketing van de vastgoedmarkt. Samen met jou bepalen we de verkoopstrategie, gebaseerd op de marktsituatie en het tijdsbestek waarbinnen je jouw woning wilt verkopen. Jouw inzet is daarbij belangrijk. Maar, je zit niet te wachten op eindeloze formulieren of ingewikkelde vaktermen. Dat nemen wij voor onze rekening. Je krijgt alleen te maken met zaken waar je zelf iets mee kunt.

Te koop
4

Bezichtigingen

Boer Makelaardij coördineert en begeleidt de bezichtigingen. Potentiële kopers kunnen bij ons terecht met al hun vragen. We plannen de bezichtigingen in overleg met jou en de potentiële koper. Bij een bezichtiging hoef je niet aanwezig te zijn. Kijkers stellen zich opener op en stellen vaak meer vragen aan de begeleidende NVM-makelaar als de verkoper niet aanwezig is

5

Bespreken van verkoopvorderingen

De ene verkoop is de andere niet. Meestal gaat het snel en soms duurt het langer. Daar valt soms niets aan te doen. Wat wij zeer belangrijk vinden, is dat je goed geïnformeerd bent en blijft tijdens het verkoopproces. Dat kunnen we doen door je inzage te geven in de Funda-statistieken en de Funda Marktverkenner. Hier kun je zien hoe goed jouw woning wordt gevonden en bekeken en hoe jouw woning in de markt ligt ten opzichte van de concurrentie.

6

Onderhandelingen

Niet in iedereen schuilt een geboren verkoper en onderhandelaar. Daarom is het fijn dat je het niet zelf hoeft te doen, maar kunt overlaten aan de makelaars van Boer Makelaardij. We zijn zeer ervaren, weten van de hoed en de rand, en staan je bij met advies. Bij het onderhandelen is niet alleen de prijs van belang, maar ook de datum van levering en ontbindende voorwaarden spelen een rol.

7

Ondertekenen van de koopovereenkomst

Samen met de koper spreek je een verkoopprijs af en maak je afspraken over belangrijke onderdelen van de koopovereenkomst, zoals de datum van levering, ontbindende voorwaarden en de roerende zaken. Deze afspraken worden schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst opgesteld door Boer Makelaardij. Deze koopovereenkomst wordt na goedkeuring door beide partijen ondertekend.

8

Naar de notaris

Voorafgaand aan het notarieel transport zal Boer Makelaardij een controle van de woning inplannen. Hier wordt in bijzijn van verkoper, koper en makelaar bekeken of de woning wordt opgeleverd zoals afgesproken en worden de meterstanden genoteerd. Als alles in orde is, gaan we naar de notaris voor de ondertekening van de notariële akte. Deze akte is een uitwerking van de koopovereenkomst en bevat alle afspraken die zijn gemaakt. Hier vindt ook aflossing en doorhaling van de eventuele hypotheek plaats.

Trots op onze tevreden klanten!

Rode gloed Robert Roos
10,0

“Fijn contact met de makelaar tijdens de verkoop van ons huis. We werden goed ingelicht over de gang van zaken en de mogelijkheden. Er werd rekening met onze wensen gehouden. Ik zou iedereen aanraden om naar Boer Makelaardij te gaan als je je huis wilt verkopen of een huis wilt aankopen.”

10,0

“Korte lijnen, gelijk reactie op vragen. Ruim meedenkend. Kortom eindelijk een goed gevoel bij verkoop van huis! (Eerder niet gehad bij andere makelaars) ”

Recent succesvol verkocht

Zwaansgat 26, Verkocht

Zwaansgat 26

GOUDA

verkocht

Componistenlaan 152, Verkocht

Componistenlaan 152

GOUDA

verkocht

Ericalaan 18, Verkocht

Ericalaan 18

GOUDA

verkocht

Boer Makelaardij wijst u de weg

Ons team staat voor je klaar!

Ons team is betrokken, niet alleen als makelaar, maar ook als mens. Onze medewerkers zijn behulpzaam, zorgvuldig, proactief en integer: bij Boer Makelaardij vertellen we het hele verhaal, gewoon zoals het is. We helpen mensen zoals wij zelf ook geholpen willen worden. Waarmee mogen wij jou helpen?