Boer Makelaardij - Uw vertrouwde partner in Haastrecht

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare makelaar in Haastrecht? Zoek dan niet verder dan Boer Makelaardij! Onze deskundige makelaars hebben jarenlange ervaring in het kopen, verkopen en taxeren van huizen in Haastrecht en omgeving. Of u nu uw huis wilt verkopen of een nieuw huis wilt kopen, wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Actueel huizenaanbod in Haastrecht

Boer Makelaardij heeft altijd een mooi en divers aanbod van huizen in de regio Waddinxveen.
Bekijk hier het huidige aanbod.

Onze werkzaamheden

Bij Boer Makelaardij bieden we een breed scala aan diensten die u kunnen helpen bij het kopen, verkopen of taxeren van uw woning in Haastrecht. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

Waarom kiezen voor Boer Makelaardij?

Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke en vaak stressvolle gebeurtenis is. Daarom staan wij garant voor een persoonlijke en professionele service waarbij wij u begeleiden bij elke stap van het proces. Hieronder vindt u een aantal redenen waarom u voor Boer Makelaardij zou moeten kiezen:

Persoonlijke en professionele service: Bij Boer Makelaardij staat u centraal en krijgt u altijd een service op maat.

No cure no pay: U betaalt bij intrekken van de opdracht alleen gemaakte marketingkosten, dit is onze 'no cure no pay' garantie.

Deskundig advies op maat: Onze makelaars hebben jarenlange ervaring en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt.

Lokale kennis en ervaring: Als lokale makelaar kennen wij de markt in Haastrecht als geen ander en weten wij wat er speelt in de omgeving.

Gratis waardebepaling van uw woning: Wij bieden u graag een gratis waardebepaling van uw woning aan, zodat u een goed beeld heeft van de waarde van uw huis.

Plan vandaag nog een afspraak!

Wilt u meer weten over onze diensten als makelaar in Haastrecht? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.