Wij kunnen je volledig ontzorgen bij de verkoop van jouw woning, maar er zijn ook bepaalde zaken die je zelf kunt doen om de verkoop te bevorderen. Wil je jouw huis meer aandacht geven? Boer Makelaardij ontwikkelde succesvolle acties om jouw woning te verkopen. Hieronder tref je een aantal verkooptools aan die je kunt gebruiken om de verkoop te bevorderen. Uiteraard overleggen de makelaars graag met je om een verkoopstrategie te bepalen die bij jouw woning past.

Borden

De makkelijkste manier om aandacht op uw woning te vestigen door middel van tuinborden, driehoeksborden en posters. Afhankelijk van het object kunnen er andere oplossingen gekozen worden zoals spandoeken, frameborden enzovoort.

Fotografie

Van alle onroerende zaken waarbij Boer Makelaardij bemiddelt worden fraaie foto’s gemaakt door professionele fotografen. Er worden foto’s gemaakt van de binnenzijde, de buitenzijde en de omgeving.

Plattegronden

Een absolute must in de woningpresentatie, de plattegrond. Hiermee krijgt de kandidaat koper een goede indruk van het object en de ruimte die het biedt. De plattegronden zijn in 2D en 3D.

360° foto’s

360 graden foto’s bieden de kandidaat koper de gelegenheid om zich heen te kijken in de ruimte. Een zeer fraaie toevoeging aan de digitale fotopresentatie die in combinatie met foto’s, plattegronden en video ook nog eens voor een hoge ranking op Funda zorgt

(Drone)video

De video geeft kandidaat kopers de mogelijkheid als het ware door het object heen te lopen. Als het object op een bijzondere locatie ligt of de omgeving zich er voor leent kan er voor gekozen worden een dronevideo te maken. De video zorgt in combinatie met foto’s, plattegronden en 360 graden fotografie voor een hoge ranking op Funda.

Funda Blikvanger

Kandidaat kopers op Funda snel een goed indruk geven. De Blikvanger is een product waarmee een object extra ruimte en meer aandacht krijgt in de resultatenlijst met een aanzienlijk grotere presentatie en meerdere foto’s. Leidt tot 33% meer views op Funda.

Funda Toppositie

Met Funda Toppositie is het object zichtbaar boven in de zoekresultaten. Toppositie kan worden ingezet in de woonplaats van het object óf in een andere woonplaats.

Social media

Zeer belangrijk in de verkoop van een woning of bedrijfsruimte: social media. Social media is makkelijk in te zetten en bereikt veel serieuze zoekers. Het kan gratis en betaald worden ingezet in een gebied naar keuze. Denk aan posts als de sneak preview, de nieuw in verkoop post, open huis aankondigingen of gewoon om de aandacht op het object te vestigen.

Funda Woning in Beeld

Met Woning in Beeld kan het object op de homepage van Funda geplaatst worden. Het object wordt getoond in 1, 2 of 3 provincies. Leidt tot 320% meer views op de objectpagina.

Online media

Adverteren kan steeds gerichter online. Het is mogelijk het object te tonen op sites als Nu.nl, AD.nl, Hetkontakt.nl enzovoort. Het is een goede en relatief goedkope manier om te adverteren naar een grote groep. Eventueel kan ook Google Ads ingezet worden.

Gedrukte media

Niet alles hoeft online of digitaal. Er kan altijd gekozen worden om de woning of bedrijfsruimte te tonen in de gedrukte media. Bijvoorbeeld in het AD Groene Hart, Het Kontakt, en eventueel in de vorm van een insteekflyer.

NVM Open Huizen Dag

2 Keer per jaar organiseert onze branchevereniging NVM de NVM Open Huizen Dag. Kijkers kunnen dan zonder afspraak tussen 11 en 15 uur de deelnemende woningen bekijken. Wordt meestal georganiseerd eind maart en begin oktober.

Ontdek je droomhuis.nl

Wil je vaker een Open Huis organiseren op een moment dat het jóu uitkomt. Maak dan gebruik van de mogelijkheden van ontdekjedroomhuis.nl. Open Huis op ieder moment is mogelijk.

Show yourself

Showyourself is de manier om jouw zoekwensen kenbaar te maken aan een groot publiek. Verkopers die eenvoudig, zonder gedoe hun woning willen verkopen kunnen door de zoekerslijst scrollen en kijken of daar hun koper al bij zit. Zoekers kunnen ook aangeven wat zij zelf te bieden hebben. Wellicht is er zelfs woningruil mogelijk.

Woningstyling en Klusservice

Wil jij je woning gaan verkopen maar zijn er nog klusjes te doen waar je niet aan toe komt, of denk je dat het goed is de woning wat meer sfeer en stijl te geven om zo de verkoop te bevorderen? Boer Makelaardij werkt samen met meerdere stylisten die je hiermee kunnen helpen.

Akties

Boer Makelaardij is bekend om de akties die wij de afgelopen jaren hebben ontwikkeld om de verkoop van woningen te bevorderen. Denk aan Woningtreintje.nl, de Welkom (t)huis dagen, sla-je slag, de vrij op naam aktie, enzovoort. Informeer bij de makelaars van Boer Makelaardij welke aktie binnenkort gepland staat.

Makelaars met hart en ziel

Boer Makelaardij wijst u de weg in de vastgoedmarkt. Wij zijn betrokken, niet alleen als makelaar, maar ook als mens. We denken niet in termen als 'klanten' en 'panden', maar helpen mensen die een thuis willen kopen of verkopen. We zoeken altijd naar nieuwe ideeën waarmee we ons werk nog beter kunnen maken. Niet innoveren om innovatief te zijn, maar om samen betere resultaten te halen.

Meer over Boer Makelaardij
Boer Makelaardij wijst u de weg