Show-Yourself

Een datingsite voor huizen

Het doel van Show-Yourself is het op een interactieve manier samenbrengen van zoekers en verkopers.

Zoekers kunnen via de speciale pagina van Show Yourself op de internetsite van Boer Makelaardij hun zoekwensen weergeven en daar een persoonlijke boodschap bij plaatsen. Zoekers hebben op deze manier de kans hun wensen openlijk te kunnen tonen. Verkopers kunnen deze kandidaten via Boer Makelaardij benaderen en hun woning rechtstreeks hun woning aan deze zoekers.

Het voordeel voor een verkoper is dat er geen marketingkosten gemaakt hoeven worden en er geen grote hoeveelheid bezichtigingen plaats hoeven vinden. Tevens kan de verkoper zo de koper zelf uitzoeken. Er kan snel en helder zaken gedaan worden. Voor sommige verkopers kan dit gewenst zijn.

Ons zoekersbestand!
Ons zoekersbestand!

NIEUW bij Show Yourself! Ik bied aan!

Veel zoekers hebben zelf ook iets aan te bieden. Sinds kort kan een zoeker bij de zoekvraag ook aangeven of zij iets aan te bieden hebben. Dat kan de eigen koop of huurwoning zijn waardoor woningruil wellicht mogelijk wordt. Maar men kan ook een bonus geven aan iemand die de gouden tip geeft en zo de koop van de droomwoning mogelijk maakt. Met ‘Ik bied aan’ wordt de kans op een nieuwe woning nóg groter.

In het verleden hebben al meerdere zoekers succesvol gebruik gemaakt van Show Yourself. Maak gratis gebruik van de mogelijkheid jouw zoekvraag op Show Yourself te zetten en kom in contact met verkopers!

Als er een match plaatsvindt waardoor een transactie tot stand komt dan bedragen de kosten voor bemiddeling € 1950 incl. btw. Je betaalt dus alleen als bij succes. Graag vertellen wij je meer over de mogelijkheden.

Show Yourself!

Een match, en dan?
Mocht vraag en aanbod matchen dan zal Boer Makelaardij de complete contractuele afhandeling verzorgen tot en met de notaris. Tevens kan Boer Makelaardij verkoper van dienst zijn met een prijsadvies. Voor een nadere toelichting kan je contact op nemen met Robert Roos, NVM makelaar van Boer Makelaardij.

Kosten
Als deze aanbieding succesvol is, dat wil zeggen dat het leidt tot een ondertekende koopovereenkomst, dan is verkoper Boer Makelaardij een bedrag van € 1.950 incl. btw verschuldigd. Dit zal vooraf in een overeenkomst worden vastgelegd. Partijen kunnen natuurlijk onderling afspreken deze kosten te delen. Een makelaar kan echter maar voor 1 partij werken.

Algemeen
Boer Makelaardij Midden Holland heeft in het verleden eerder soortgelijke zeer succesvolle koop- en verkoopbevorderende acties ontwikkeld (woningtreintje, welkom in het weekend, de slag je slag dagen, de vrij op naam dagen).