Een datingsite voor huizen

Hoe werkt Show-Yourself

Het doel van Show-Yourself is het bij op een interactieve manier samenbrengen van zoekers en verkopers. Zoekers kunnen via een speciale pagina op de internetsite van Boer Makelaardij hun uitgebreide zoekwensen weergeven en daar een persoonlijke boodschap bij plaatsen. Verkopers kunnen deze kandidaten via Boer Makelaardij benaderen en hun woning aanbieden. Het voordeel voor een verkoper is dat er geen marketingkosten gemaakt hoeven worden en er geen grote hoeveelheid bezichtigingen plaats hoeven vinden. Er kan snel en helder zaken gedaan worden. Voor sommige verkopers kan dit gewenst zijn. Zoekers hebben op deze manier de kans hun wensen openlijk te kunnen tonen.

Ons zoekersbestand!

Een match, en dan?
Mocht vraag en aanbod matchen dan zal Boer Makelaardij de complete contractuele afhandeling verzorgen tot en met de notaris. Tevens kan Boer Makelaardij verkoper van dienst zijn met een prijsadvies. Voor een nadere toelichting kan je contact op nemen met Robert Roos, NVM makelaar van Boer Makelaardij.

Kosten
Als deze aanbieding succesvol is, dat wil zeggen dat het leidt tot een ondertekende koopovereenkomst, dan is verkoper Boer Makelaardij een bedrag van € 1.499 incl. btw verschuldigd. Dit zal vooraf in een overeenkomst worden vastgelegd. Partijen kunnen natuurlijk onderling afspreken deze kosten te delen. Een makelaar kan echter maar voor 1 partij werken.

Algemeen
Boer Makelaardij Midden Holland heeft in het verleden eerder soortgelijke zeer succesvolle koop- en verkoopbevorderende acties ontwikkeld (woningtreintje, welkom in het weekend, de slag je slag dagen, de vrij op naam dagen).

Filter

90 resultaat gevonden

Woonhuis gezocht

€ 100.000,- / € 1.000.000,-

Grote tuin, schuur of garage

  • Gouda