Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

Beaumont

€ 640.000,- tot € 640.000,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Goudstuin- De woningen zijn nu in verkoop!
De inschrijftermijn loopt tot en met maandag 15 februari a.s. 12:00 uur. De inschrijfperiode is gesloten. U kunt zich nog wel aanmelden voor de reservelijst.

Eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-één kapwoningen

In het verlengde van het St. Jozefpaviljoen zijn de 27 woningen van deelproject Goudstuin gelegen. Deze variëren in drie woningtypes en hebben een woonoppervlakte van tussen de circa 125 en 172 m². Elk van deze duurzame woningen is voorzien van een gunstig gelegen diepe tuin en van alle gemakken voorzien. Alle woningen in Goudstuin worden standaard voorzien van een complete badkamer met sanitair en keuken inclusief inbouwapparatuur.

Type BEAUMONT
Twee-onder-één-kapwoningen
Een moderne verschijning, type Beaumont. Deze twee-onder-één kapwoningen zijn de grootste van het plan. Ze hebben een woonoppervlakte van maar liefst 172 m2. Bovendien woon je in deze woning heerlijk licht dankzij de kamerhoge ramen. Er is een zee aan ruimte op alle verdiepingen. Tel daar de prachtige ligging en ruime tuin bij op en er blijft weinig te wensen over. De twee-onder-één-kapwoning beschikt over een aangebouwde garage.

Ondanks dat deze aanmelding met grote zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 173 m² tot 173 m²
Inhoud 684 m² tot 684 m²

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media