Blois

€ 499.500,- tot € 534.500,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Goudstuin- De woningen zijn nu in verkoop!
De inschrijftermijn loopt tot en met maandag 15 februari a.s. 12:00 uur. De inschrijfperiode is gesloten. U kunt zich nog wel aanmelden voor de reservelijst.

Eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-één kapwoningen

In het verlengde van het St. Jozefpaviljoen zijn de 27 woningen van deelproject Goudstuin gelegen. Deze variëren in drie woningtypes en hebben een woonoppervlakte van tussen de circa 125 en 172 m². Elk van deze duurzame woningen is voorzien van een gunstig gelegen diepe tuin en van alle gemakken voorzien. Alle woningen in Goudstuin worden standaard voorzien van een complete badkamer met sanitair en keuken inclusief inbouwapparatuur.

Type BLOIS
Herenhuizen
Naast eengezinswoningen vind je in Goudstuin ook enkele fraaie herenhuizen uitgevoerd in de traditionele jaren ’30 bouwstijl. De herenhuizen van type Blois zijn maar liefst 6 meter breed en beschikken in de basis over een woonoppervlakte van maar liefst circa 160 - 169 m². Alle woningen beschikken over een berging in de zonnige achtertuin (westen) welke te bereiken is via een praktische achterom.

Ondanks dat deze aanmelding met grote zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 162 m² tot 169 m²
Inhoud 421 m² tot 440 m²

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media