Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

Loft appartementen

€ 370.000,- tot € 529.000,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Via het schoolplein en de voormalige entree van de school kom je binnen in de ruime hal. In deze hal komen alle voordeuren van de vijf appartementen op de begane grond uit. Met de trap of de lift kun je naar de eerste verdieping waar zich de overige vijf appartementen bevinden.

Bij binnenkomst in de woning bevind je je in een grote hal waar ruimte is voor een garderobe. Aan de linker- en rechterzijde zijn toegangen tot het toilet, de berging/techniekruimte en de wasruimte. Wat direct opvalt bij het betreden van de woning is de oude klaslokaaldeur die toegang geeft tot het woongedeelte. De sfeer in het woongedeelte wordt voornamelijk bepaald door de monumentale elementen die bewaard zijn uit de schooltijd.

Elk appartement heeft de omvang van een voormalig klaslokaal. De hoge vensters, de houten scheidingswand tussen de lokalen en het hoge plafond zijn de smaakmakers. Door de bijzonder hoge ruimte is het mogelijk om alle appartementen te voorzien van een entresolvloer. Onder de entresolvloer is de keuken en de eethoek gesitueerd. De rest van de ruimte is woongedeelte. Bij de appartementen op de begane grond kom je via de entresolvloer in het slaapvertrek. Aangrenzend aan het slaapvertrek zijn de badkamer en de naastliggende garderobekamer. Bij de appartementen op de eerste etage kan via de entresol ook de extra zolderverdieping worden bereikt. Op de zolder is voldoende ruimte om een extra slaapkamer of werkkamer te maken.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 89 m² tot 138 m²
Inhoud 1 m² tot 200 m²

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media