Wonen in Parcour

Gouda

beschikbaar

€ 479.000,- tot € 1.260.000,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

WAT IS JOUW PARCOUR - De laatste kans op stijlvolle nieuwbouw in het centrum van Gouda.

STADSWONINGEN - Deze ruime (circa 120 m²) en brede woningen (5.40m breed) liggen aan een gezellig, autoluw hofje. Vanuit de keuken op de begane grond heb je een mooi uitzicht op het groen voor de deur.

APPARTEMENTEN - Het statige appartementencomplex vormt het middelpunt van het stadspark. Door het gebruik van groen geglazuurde stenen op de begane grond ontstaat een mooi, visueel verband met de natuurrijke omgeving.

BUNGALOWS - Door de breedte (10 meter) van deze woningen zijn er veel mogelijkheden voor de indeling. Standaard zit het woon-, slaapgedeelte en badkamer op de begane grond. Hierdoor kan de eerste verdieping naar wens worden ingevuld. Dit maakt de woning levensloopbestendig. Met circa 140m² aan woonoppervlak is er ruimte genoeg voor je eigen interpretatie en wensen.

HERENHUIZEN - De statige herenhuizen vormen het visitekaartje van Parcour aan de westzijde van het park. Aan de buitenkant is de begane grond rijk gedetailleerd met groen geglazuurde stenen. Dit geeft de huizen een luxueuze uitstraling en de binnenkant is minstens net zo bijzonder.

TWEE-ONDER-EEN KAPWONINGEN - Wonen aan het kop van het park met zowel aan de voor als achterzijde kijkend in het groen. De vier twee-onder-één kapwoningen liggen heerlijk met de achtertuin aan het water. Hier geniet je van middag en avondzon!

VILLA'S - In de 7 luxe villa’s van Parcour geniet je optimaal van het parkgevoel. Aan alle kanten heb je een prachtig uitzicht. Het historische Van Bergen IJzendoornpark vormt je tweede achtertuin. En aan de voorkant kijk je vanaf één of meerdere balkons uit op het nieuwe stadspark van Parcour.

Voor een uitgebreide beschrijving van de verschillende types en een indicatie van de plattegronden verwijzen wij graag naar de projectwebsite woneninparcour.nl.

Met de komst van Parcour krijgt de ketting van parkachtige wijken tussen Station Gouda en Nieuwe Gouwe een nieuwe parel. De nieuwe wijk wordt ontwikkeld op een unieke locatie: het voormalige spooremplacement bij het historisch centrum van Gouda. Je woont hier straks omringd door een mooie mix van stadse, industriële invloeden, monumentaal en nieuw groen. In een luxe stadswoning, appartement, bungalow, herenhuis of vrijstaande villa.

Alle woningen in Parcour worden rondom een parktuin gebouwd en zijn op een speelse manier verbonden met de natuur. De woningen zijn zo geschakeld dat ze ’voelen’ als wagonnetjes in een trein. Een subtiele knipoog naar het spoor. Vanuit elke woning heb je een mooi, vrij uitzicht op het groen voor je deur. Voor nog meer groen hoef je niet ver te zoeken. De centrale parktuin leidt naar de monumentale poorten van het Van Bergen IJzendoornpark, waar je heerlijk kunt ontspannen of sporten.

Bij de ontwikkeling van Parcour wordt slim nagedacht over de ligging, het buurtgevoel, duurzaamheid en de verbinding met de natuur. De omgeving wordt klimaatadaptief met veel groen en wadi’s. Dit stimuleert verschillende diersoorten om in de omgeving te verblijven en zo creëren we een grote biodiversiteit. De natuurinclusieve bouw zie je terug in de speelse verbindingen tussen de voortuinen en het openbare groen. De parkachtige omgeving nodigt uit om te bewegen in de natuur en elkaar te ontmoeten. Samen de hond uitlaten of picknicken. Gewoon voor je deur.

En wat betreft de woningen zelf, deze voldoen allemaal aan BENG eisen: duurzaam, gasloos en voorzien van zonnepanelen. Ook wordt er zoveel mogelijk gewerkt met gebruikte materialen, zoals oude kasseien.

De stad zit vol verrassingen. Van goed bewaarde geheimen, en mooie, verscholen hofjes, tot vergeten industriële terreinen, die spontaan tot bloei komen. Op zo’n veelbelovende plek wil je wonen. Centraal in de stad, met het ov om de hoek. Bijzondere luxe, omringd door groen. Zo’n kans krijg je maar zelden. Hier wonen is een voorrecht. Word jij één van de gelukkigen?

Wil jij hier je ideale woning bemachtigen?

PARCOUR CERTIFICAAT
Met een Parcour certificaat van Fundament Advies op zak ben je goed voorbereid. Laat je financiële mogelijkheden checken, neem contact op met Fundament Advies (010-3074855) en vraag het certificaat aan.

Ondanks dat Boer Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Indeling

Woonoppervlakte 103 m² tot 219 m²
Inhoud 372 m² tot 821 m²
Perceeloppervlakte 50 m² tot 447 m²
Start bouw Onbekend
Oplevering Onbekend

Overdracht

Koopaanneemsom € 479.000,- tot € 1.260.000,-

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media