Wonen in Parcour

Gouda

beschikbaar

Geinteresseerd?

Omschrijving

WAT IS JOUW PARCOUR - De laatste kans op stijlvolle nieuwbouw in het centrum van Gouda.

HIGH-END WONEN IN HARTJE CENTRUM
Met de komst van Parcour krijgt de ketting van parkachtige wijken tussen Station Gouda en Nieuwe Gouwe een nieuwe parel. De nieuwe wijk wordt ontwikkeld op een unieke locatie: het voormalige spooremplacement bij het historisch centrum van Gouda. Je woont hier straks omringd door een mooie mix van stadse, industriële invloeden, monumentaal en nieuw groen. In een luxe stadswoning, appartement, bungalow, herenhuis of vrijstaande villa.

GROEN VOOR JE DEUR - PARK OM DE HOEK
Alle woningen in Parcour worden rondom een parktuin gebouwd en zijn op een speelse manier verbonden met de natuur. De woningen zijn zo geschakeld dat ze ’voelen’ als wagonnetjes in een trein. Een subtiele knipoog naar het spoor. Vanuit elke woning heb je een mooi, vrij uitzicht op het groen voor je deur.
Voor nog meer groen hoef je niet ver te zoeken. De centrale parktuin leidt naar de monumentale poorten van het Van Bergen IJzendoornpark, waar je heerlijk kunt ontspannen of sporten.

STIJLVOL EN FUTURE PROOF
Bij de ontwikkeling van Parcour wordt slim nagedacht over de ligging, het buurtgevoel, duurzaamheid en de verbinding met de natuur. De omgeving wordt klimaatadaptief met veel groen en wadi’s. Dit stimuleert verschillende diersoorten om in de omgeving te verblijven en zo creëren we een grote biodiversiteit.
De natuurinclusieve bouw zie je terug in de speelse verbindingen tussen de voortuinen en het openbare groen. De parkachtige omgeving nodigt uit om te bewegen in de natuur en elkaar te ontmoeten. Samen de hond uitlaten of picknicken. Gewoon voor je deur.
En wat betreft de woningen zelf, deze voldoen allemaal aan BENG eisen: duurzaam, gasloos en voorzien van zonnepanelen. Ook wordt er zoveel mogelijk gewerkt met gebruikte materialen, zoals oude kasseien.

Wil jij hier je ideale woning bemachtigen? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Wonen in Parcour via de projectwebsite, dan houden we je op de hoogte.

Ondanks dat Boer Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Indeling

Woonoppervlakte m² tot m²
Inhoud m² tot m²
Perceeloppervlakte m² tot m²
Start bouw Onbekend
Oplevering Onbekend

Overdracht

Huuraanneemsom € 0,- tot € 0,-

Bouwtypes

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media