Theaterzicht

€ 465.000,- tot € 535.000,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Voel je thuis in Theaterzicht: comfortabel en sfeervol wonen in Gouda, 8 luxueuze appartementen met een ruim balkon naast het centrum van Gouda.

Theaterzicht bevindt zich tegenover de Goudse Schouwburg, halverwege de Boelekade, in het culturele hart van Gouda. Met het historische centrum van Gouda op loopafstand en vele voorzieningen binnen handbereik; leuke winkels, gezellige horeca. Het NS-station ligt op loopafstand. Kortom een mooie centrale plek om te wonen!

Perfecte locatie
De Boelekade was van oudsher een kade (de geschiedenis reikt terug tot aan de vijftiende eeuw) met eenvoudige, kleine woningen. Na de oorlog zijn er een aantal grootschaliger panden aan toegevoegd.

Dit nieuwe, markante appartementengebouw maakt onderdeel uit van die reeks. De locatie was nagenoeg perfect om een chic appartementengebouw te maken met twee appartementen per verdieping, zodat ieder appartement grote balkons (gericht op het zuiden) aan de rustige binnenkant kon krijgen.

Deze appartementen liggen aan weerszijden van het centrale trappenhuis en lift.

Robuuste identiteit
De compositie bestaat uit twee blokken met een tussenlid, waarin de entree is opgenomen. Een deel van de bovenste verdieping wordt uitgevoerd met zink, waardoor een schaalsprong ontstaat in het gebouw en de aansluiting met de linkerburen wordt gelegd.

De formele voorzijde krijgt een stoere en stedelijke uitstraling in een klassiek maatritme, met glazen ramen en franse balkons tot aan de grond. Hier overheen is een weefpatroon van horizontaal en verticaal metselwerk gelegd met een sterk verticaal geleed karakter.
Hierdoor voegt het gebouw én zich goed in het stedelijk weefsel, én krijgt het ook een eigen robuuste identiteit.

De bewoners van het appartementengebouw hebben de beschikking over een gezamenlijke fietsenberging van ca. 35m2. Parkeren is geen probleem, aan de overzijde is het parkeerterrein Schouwburgplein gelegen. Met een parkeervergunning heeft u hier verder geen omkijken meer naar.

Nieuw en comfortabel wonen aan de rand van het centrum van Gouda
• Appartementen met oppervlakte vanaf 100m2
• Op loopafstand van winkels, horeca en het station
• Centraal gelegen in het Groene Hart
• Uitstekende treinverbinding naar Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam

Interesse voor één van deze appartementen? Laat het ons weten of geef uw interesse door via de website theaterzicht.nl.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 100 m² tot 122 m²
Inhoud 333 m² tot 407 m²

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media