Stadswoning Hoog

€ 309.750,- tot € 309.750,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Interesse? Kom dan op zaterdag 1 april as. tussen 12.00 en 14.00 uur naar de Nieuwbouw Informatiemiddag bij Boer Makelaardij aan de Meridiaan 39 te Gouda. De makelaars vertellen je graag alles over de woningen van dit mooie project.


Wonen in Goud: voor ieder wat wils!

Wonen in Goud is de meest bijzondere nieuwbouwontwikkeling die Gouda ooit heeft gekend. Op een uitstekende locatie aan de Burgemeester Jamessingel vlakbij het prachtige historische centrum en NS intercitystation wordt een uniek project gerealiseerd met meer dan 200 woningen en diverse gemeenschappelijke ruimten. In WoneninGoud wordt een micro-samenleving tot stand gebracht die zijn gelijke niet kent.

In Wonen in Goud worden 113 koopwoningen gerealiseerd. De afmetingen van de woningen variëren van circa 56m2 tot maar liefst 180m2. Er zijn 2-kamer woningen, 3-kamer woningen tot wel 6-kamer maisonnettewoningen. Er zijn benedenwoningen, penthouses op de 21e etage en woon/werk eenheden met goede zichtlocatie.

Stadswoning hoog, woonoppervlakte ca.: 69m2, 2-kamer woning
De stadswoningen Hoog zijn gelegen op de eerste verdieping, hebben de beschikking over een balkon en hebben allen uitzicht over de binnentuin. Aan beide zijden een inspirerend uitzicht over de Binnentuin en de Stadszijde.

Naast een grote variëteit aan woningen krijgt het project unieke gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen. Denk aan een fitnessruimte, werkruimtes, een gezamenlijke woonkamer met bar, een logeerkamer voor gasten, een bibliotheek en een gemeenschappelijke tuin. Allerlei ontmoetingsruimtes om verbindingen te leggen tussen de bewoners. Het overdekte parkeren is uitstekend geregeld in de onderbouw. Uiteraard is er ook gedacht aan deelauto’s.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 69 m² tot 69 m²
Inhoud 207 m² tot 207 m²

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media