Appartement XL

€ 470.025,- tot € 629.475,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Interesse? Kom dan op zaterdag 1 april as. tussen 12.00 en 14.00 uur naar de Nieuwbouw Informatiemiddag bij Boer Makelaardij aan de Meridiaan 39 te Gouda. De makelaars vertellen je graag alles over de woningen van dit mooie project.


Wonen in Goud: voor ieder wat wils!

Wonen in Goud is de meest bijzondere nieuwbouwontwikkeling die Gouda ooit heeft gekend. Op een uitstekende locatie aan de Burgemeester Jamessingel vlakbij het prachtige historische centrum en NS intercitystation wordt een uniek project gerealiseerd met meer dan 200 woningen en diverse gemeenschappelijke ruimten. In WoneninGoud wordt een micro-samenleving tot stand gebracht die zijn gelijke niet kent.

Appartement type XL, woonoppervlakte ca.: 128 - 132m2, 4- tot 6-kamer appartement.
Alsof de wereld aan je voeten ligt. Of in elk geval Gouda. Zo voelt het elke dag weer, zomer én winter, als je wakker wordt in een Appartement type XL. Geniet van het weidse en panoramische uitzicht vanuit je luie stoel. ’s Ochtends bekijk je met een kop koffie in de hand van hoe de stad tot leven komt. Elke avond weer het schouwspel van de lucht, de zon en haar wolken.

Extra Large, omdat ze riant en ruim zijn. Nergens zie je Gouda zo mooi ontwaken als hier. Vanaf je balkon, neem je het allemaal in je op. De Goudse Poort in de verte. De eerste trein vanaf het station. Je laat je blik glijden over het centrum van Gouda, en bij helder weer kun je tot Den Haag en Rotterdam kijken!

De vrijheid die je ervaart als je naar buiten kijkt, kenmerkt Appartement type XL ook van binnen. Met creatieve ingrepen creëer je aantrekkelijke zones, waarin iedereen zijn eigen ding kan doen. Borrelen met vrienden, de laatste mails nog even wegwerken of Netflixen in bed. Het is het ultieme appartement, voor wie avontuurlijk wil wonen.

Naast een grote variëteit aan woningen krijgt het project unieke gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen. Denk aan een fitnessruimte, werkruimtes, een gezamenlijke woonkamer met bar, een logeerkamer voor gasten, een bibliotheek en een gemeenschappelijke tuin. Allerlei ontmoetingsruimtes om verbindingen te leggen tussen de bewoners. Het overdekte parkeren is uitstekend geregeld in de onderbouw. Uiteraard is er ook gedacht aan deelauto’s.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 128 m² tot 132 m²
Inhoud 393 m² tot 402 m²

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media