Appartement Penthouse

€ 635.250,- tot € 697.725,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Wonen in Goud: voor ieder wat wils!

Wonen in Goud is de meest bijzondere nieuwbouwontwikkeling die Gouda ooit heeft gekend. Op een uitstekende locatie aan de Burgemeester Jamessingel vlakbij het prachtige historische centrum en NS intercitystation wordt een uniek project gerealiseerd met meer dan 200 woningen en diverse gemeenschappelijke ruimten. In Wonen in Goud wordt een micro-samenleving tot stand gebracht die zijn gelijke niet kent.

De start bouw van het project zal eind februari 2024 plaatsvinden, waarna met een verwachte bouwtijd van 33 tot 36 maanden de eerste opleveringen vanaf het eerste kwartaal in 2027 kunnen plaatsvinden.

In Wonen in Goud worden 113 koopwoningen gerealiseerd. De afmetingen van de woningen variëren van circa 56m2 tot maar liefst 180m2. Er zijn 2-kamer woningen, 3-kamer woningen tot wel 6-kamer maisonnettewoningen. Er zijn benedenwoningen, penthouses op de 21e etage en woon/werk eenheden met goede zichtlocatie.

Appartement type Penthouse, woonoppervlakte ca.: 156m2, 4- tot 5-kamer appartement (2 laags).
Je voordeur openen, je woning binnenstappen en meteen een zwerm vogels langs je raam zien trekken. Dát is thuiskomen in een Appartement type Penthouse.

Appartement type Penthouse heeft twee verdiepingen, ongekend veel volume en bovendien een indeling die je niet vaak tegenkomt. Dit is het moment om te dromen: hoe zou je hier gaan wonen? Je droomkeuken realiseren? Elk weekend logees ontvangen? Of een mooie werkplek inrichten?

De twee verdiepingen worden verbonden door trap. Of je nu boven of beneden bent, staat te koken, op de bank zit of ’s ochtends de gordijnen van je slaapkamer opent: elke keer dat je je hoofd richting raam draait is er dat wow-effect. En stap je je balkon op, dan reikt je zicht nóg verder. Aan de zuidzijde zie je de stad Gouda. En aan de westzijde zie je Het Weegje. Kijk je naar links, kun je het gekrioel van het station volgen.

Het kan niet anders dan spectaculair worden, als je tenminste zin hebt om buiten de lijnen te kleuren.

Naast een grote variëteit aan woningen krijgt het project unieke gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen. Denk aan een fitnessruimte, werkruimtes, een gezamenlijke woonkamer met bar, een logeerkamer voor gasten, een bibliotheek en een gemeenschappelijke tuin. Allerlei ontmoetingsruimtes om verbindingen te leggen tussen de bewoners. Het overdekte parkeren is uitstekend geregeld in de onderbouw. Uiteraard is er ook gedacht aan deelauto’s.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 156 m² tot 156 m²
Inhoud 474 m² tot 474 m²

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media