Appartement M

€ 316.050,- tot € 468.300,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Wonen in Goud: voor ieder wat wils!

Wonen in Goud is de meest bijzondere nieuwbouwontwikkeling die Gouda ooit heeft gekend. Op een uitstekende locatie aan de Burgemeester Jamessingel vlakbij het prachtige historische centrum en NS intercitystation wordt een uniek project gerealiseerd met meer dan 200 woningen en diverse gemeenschappelijke ruimten. In Wonen in Goud wordt een micro-samenleving tot stand gebracht die zijn gelijke niet kent.

De start bouw van het project zal eind februari 2024 plaatsvinden, waarna met een verwachte bouwtijd van 33 tot 36 maanden de eerste opleveringen vanaf het eerste kwartaal in 2027 kunnen plaatsvinden.

Appartement type M, woonoppervlakte ca.: 73 - 91m2, 2- tot 3-kamer appartement.
Het uitzicht is fantastisch, de binnentuin ligt aan je voeten. Ervaar het vrijheidsgevoel in dit compacte, maar luxe appartement. Eén royale, open ruimte, hoge ramen, 1 tot 2 slaapkamers en een bijzonder uitzicht. Dat zijn de kenmerken van Appartement type M.

Wil je hier wonen als happy single? Dat kan! Of samen met je partner? Dan ook kun je hier je droom verwezenlijken! Vanaf het riante balkon is het uitzicht over De Goudse Poort geweldig. Creëer hier je eigen thuis en nodig je vrienden uit voor een drankje bij zonsondergang.

De keuken en woonkamer zijn een grote open ruimte. Hoe je die ruimte gebruikt, is grotendeels aan jou. Eet je graag aan tafel met je balkondeur open? Of komt op die plek je sofa, waarop je languit liggend van het uitzicht geniet? De plattegrond van de woning laat lekker met zich spelen. Denk vooral in mogelijkheden, dan wordt deze woning beslist iets bijzonders.

Met deze woning op deze plek heb je verder weinig nodig. Met een fenomenaal uitzicht en alle geneugtes van het leven binnen handbereik.

Naast een grote variëteit aan woningen krijgt het project unieke gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen. Denk aan een fitnessruimte, werkruimtes, een gezamenlijke woonkamer met bar, een logeerkamer voor gasten, een bibliotheek en een gemeenschappelijke tuin. Allerlei ontmoetingsruimtes om verbindingen te leggen tussen de bewoners. Het overdekte parkeren is uitstekend geregeld in de onderbouw. Uiteraard is er ook gedacht aan deelauto’s.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 73 m² tot 91 m²
Inhoud 222 m² tot 273 m²

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media