Appartement L

€ 431.550,- tot € 505.050,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Interesse? Kom dan op zaterdag 1 april as. tussen 12.00 en 14.00 uur naar de Nieuwbouw Informatiemiddag bij Boer Makelaardij aan de Meridiaan 39 te Gouda. De makelaars vertellen je graag alles over de woningen van dit mooie project.


Wonen in Goud: voor ieder wat wils!

Wonen in Goud is de meest bijzondere nieuwbouwontwikkeling die Gouda ooit heeft gekend. Op een uitstekende locatie aan de Burgemeester Jamessingel vlakbij het prachtige historische centrum en NS intercitystation wordt een uniek project gerealiseerd met meer dan 200 woningen en diverse gemeenschappelijke ruimten. In WoneninGoud wordt een micro-samenleving tot stand gebracht die zijn gelijke niet kent.

Appartement type L, woonoppervlakte ca.: 101-103m2, 4-kamer appartement.
Geniet van het fantastische uitzicht vanuit je luie stoel. ’s Ochtends bekijk je met een kop koffie in de hand van hoe het station tot leven komt. Elke avond weer het schouwspel van de lucht, de zon en haar wolken. Deze ruime, lichte en zonnige appartementen van 101-103m² bevinden zich op de 2e tot 7e en 12e tot 17e verdieping in Toren Hoog, met uitzicht op de Stationszijde (oost) of de Weegjezijde (west).

Wanneer je balkondeur open staat komt de stad een beetje naar binnen. Het carillon van de Sint Jan is in de verte te horen en dichterbij de stemmen van kinderen op het schoolplein van de basisschool.

Deze woningen zijn zeer geschikt voor mensen die hun hart hebben verpand aan Gouda. Even naar je moeder wandelen voor een kop koffie. Met je neefje naar de voetbal. Je kinderen lopend naar school brengen. In GOUD ben je overal in de buurt: het voetbalveld, de basisschool, een supermarkt, een gezondheidscentrum, een apotheek en een drogisterij. Allemaal binnen een straal van 100 meter.

De vrijheid die je ervaart als je naar buiten kijkt, kenmerkt Appartement type L ook van binnen. Met 3 slaapkamers, waarin iedereen zijn eigen ding kan doen. Met je hele gezin, of is er misschien een kleintje op komst? Dan kun je hier je droom verwezenlijken! Alsof de wereld aan je voeten ligt. Of in elk geval Gouda. Zo voelt het elke dag weer, zomer én winter, als je wakker wordt.

Naast een grote variëteit aan woningen krijgt het project unieke gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen. Denk aan een fitnessruimte, werkruimtes, een gezamenlijke woonkamer met bar, een logeerkamer voor gasten, een bibliotheek en een gemeenschappelijke tuin. Allerlei ontmoetingsruimtes om verbindingen te leggen tussen de bewoners. Het overdekte parkeren is uitstekend geregeld in de onderbouw. Uiteraard is er ook gedacht aan deelauto’s.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 101 m² tot 103 m²
Inhoud 309 m² tot 312 m²

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media