Appartement 22 en 47

€ 472.000,- tot € 474.500,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Op een prachtig mooie locatie in Waddinxveen ontwikkelen we 'Wonen in het Park Waddinxveen' in de levendige, nieuwe woonwijk Triangel.

Wonen in het Park Waddinxveen’ is een nieuwbouwproject van twee identieke gebouwen met in totaal vijftig moderne, duurzame appartementen. Ruim opgezet en voorzien van een mooi terras of balkon. De stijlvolle, identieke villa’s zijn ontworpen in romantisch Engelse stijl met een eigentijdse touch. Dit is echt bijzonder.

Alle bewoners hebben een privé-parkeerplaats én eigen berging in de collectieve, half verdiepte stallingsgarage. De toegang van de garage zit aan de noordzijde van Wonen in het Park. U rijdt een klein stukje naar beneden en parkeert de auto op de voor u gereserveerde plaats. Fijn dat er 2 trappenhuizen zijn met lift die u vanuit de garage direct naar uw woonverdieping brengen.

Hier is het, met een gemeenschappelijke tuin direct voor de deur en een park naast de deur, echt heerlijk wonen. In de directe omgeving is een breed aanbod van voorzieningen; het openbaar vervoer is met drie stations goed geregeld en op loop- en fietsafstand zijn winkels, scholen, sportverenigingen, horeca en natuurgebieden.

ROYAAL GELIJKVLOERS WONEN IN EEN NIEUWE WIJK
Duurzaam, comfortabel gelijkvloers wonen in een appartement of penthouse van uw keuze. Omringd met luxe en zorgeloosheid… Dat kan straks in het project ‘Wonen in het Park Waddinxveen’. Met een aanbod van 46 appartementen en vier penthouses, in twee identieke gebouwen, heeft u veel te kiezen. De woonoppervlaktes van de appartementen lopen uiteen van ca. 83 tot 124m2. De vier penthouses hebben een woonoppervlakte van maar liefst ca. 163m2. Prachtig gelegen in de nieuwe woonwijk Triangel is dit in Waddinxveen dé ideale (uitvals)basis!

START VERKOOP Vanaf 20 november 2021 kunt u zich inschrijven voor dit duurzame nieuwbouwproject Wonen in het Park in het gezellige dorp Waddinxveen.

Let op! De getoonde prijzen zijn indicatief. Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 97 m² tot 97 m²
Inhoud 320 m² tot 320 m²

Bouwnummers

Er zijn geen bouwnummers voor dit bouwtype.

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media