Over ons

Waarom Boer Makelaardij?

Een woning kopen of verkopen is een levensveranderende gebeurtenis. Een moment dat gevierd moet worden, maar dat ook veel stress oplevert. Logisch, want het gaat over een hoop geld en veel factoren hebben invloed op jouw keuze. Bovendien is de markt altijd in beweging, en niet te overzien als je er niet dagelijks mee bezig bent. Je moet een belangrijke keuze maken in onbekend vaarwater. Maar, dat hoef je niet alleen te doen.

Boer Makelaardij wijst je de weg in de vastgoedmarkt. Wij zijn betrokken, niet alleen als makelaar, maar ook als mens. We denken niet in termen als ‘klanten’ en ‘panden’, maar helpen mensen die een thuis willen kopen of verkopen. We zoeken altijd naar nieuwe ideeën waarmee we ons werk nog beter kunnen maken. Niet innoveren om innovatief te zijn, maar om samen betere resultaten te halen.

Jouw inzet is daarbij belangrijk. Maar, je zit niet te wachten op eindeloze formulieren of ingewikkelde vaktermen. Dat nemen wij voor onze rekening. Jij krijgt alleen te maken met zaken waar je iets mee kunt. Uiteindelijk maak je de juiste keuze met zo min mogelijk stress. Jouw daarbij helpen, dát is ons vak.

Rode gloed Carla Goedhart

“We denken niet in termen als ‘klanten’ en ‘panden’, maar helpen mensen die een thuis willen kopen of verkopen.”

Carla Goedhart
Ontmoet ons team

Verkooptools

Een bord in de tuin is vaak niet genoeg om een woning te verkopen. Er is meer nodig. Boer Makelaardij wijst je graag de weg in de marketing van de vastgoedmarkt. Wij kunnen je volledig ontzorgen bij de verkoop van jouw woning, maar er zijn ook bepaalde zaken die je zelf kunt doen om de verkoop te bevorderen. Boer Makelaardij ontwikkelde succesvolle acties om jouw woning te verkopen.

Bekijk onze verkooptools
Boer Makelaardij wijst je de weg