Stadswoning, bouwnummer 51

GOUDA

€ 488.000,- v.o.n.

verkocht_onder_voorbehoud

€ 488.000,- v.o.n.

Geinteresseerd?

Omschrijving

WAT IS JOUW PARCOUR - De laatste kans op stijlvolle nieuwbouw in het centrum van Gouda.

Alle woningen in Parcour worden rondom een parktuin gebouwd en zijn op een speelse manier verbonden met de natuur. De woningen zijn zo geschakeld dat ze ’voelen’ als wagonnetjes in een trein. Een subtiele knipoog naar het spoor. Vanuit elke woning heb je een mooi, vrij uitzicht op het groen voor je deur.
Voor nog meer groen hoef je niet ver te zoeken. De centrale parktuin leidt naar de monumentale poorten van het Van Bergen IJzendoornpark, waar je heerlijk kunt ontspannen of sporten.

STADSWONINGEN
Deze ruime woningen liggen aan een gezellig, rustig en autoluw straatje. Vanuit de keuken op de begane grond heb je een mooi uitzicht op het groen voor de deur. Dit versterkt de parkbeleving en verbind je met de buurt. Er zijn altijd mensen in voor een praatje en kinderen die buitenspelen. Aan de zijde van het spoor hebben de woningen een gesloten, groene buitengevel. Hierdoor hebben de woningen vanaf alle verdiepingen een optimale relatie met de zonnige parkzijde. Dit zorgt ook voor rust en privacy. En het is een mooie schuil- en broedplaats voor vogels en insecten. Ook zij hebben het goed in Parcour.

De lichte woonkamer op de eerste etage biedt een ruim balkon met uitzicht op de groene daken van de bungalows. Hier kijk je gezellig tv, werk je vanuit huis of geniet van een drankje op het woning brede balkon. En wil je ook op de eerste etage een kopje koffie kunnen zetten of een koud drankje uit de koelkast willen pakken, dan is er genoeg ruimte om een kleine pantry te creëren. Het enorme gevoel van rust en ruimte en het uitzicht op groen maken deze woningen heel bijzonder.

De woningen zijn duurzaam, worden verwarmd met een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen. Zo draag je eenvoudig iets bij aan het behoud van de natuur en houd je de energiekosten laag.

De fiets staat in de eigen berging, deze is via de achterzijde van de woning te bereiken. Wil je nog meer groen om je heen? Creëer een moestuintje in je voortuin. Die ligt op het zuiden, dus je hebt hier volop zon. Aan de doodlopende binnenstraat liggen in totaal tien stadswoningen en vijf bungalows. Alleen de auto's van de bungalows rijden door de straat. Zo is de voortuin een rustige, prettige buitenruimte aan de keuken en een fijne plek voor kinderen om buiten te spelen.

Wil jij hier je ideale woning bemachtigen?

PARCOUR CERTIFICAAT
Met een Parcour certificaat van Fundament Advies op zak ben je goed voorbereid. Laat je financiële mogelijkheden checken, neem contact op met Fundament Advies (010-3074855) en vraag het certificaat aan.

Ondanks dat Boer Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

KOOPSOM € 488.000,- v.o.n.
Status verkocht_onder_voorbehoud
Aanvaarding

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis HOEKWONING
Bouwvorm nieuwbouw
Bouwjaar 2024
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Voorzieningen zonnepanelen
Isolatie volledig geisoleerd

Energie

Verwarming warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 124 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging aan park, in woonwijk

Overig

Parkeergelegenheid parkeervergunningen

Foto's

Stadswoning, bouwnummer 51 , GOUDA
Stadswoning, bouwnummer 51 , GOUDA
Stadswoning, bouwnummer 51 , GOUDA
Stadswoning, bouwnummer 51 , GOUDA
Stadswoning, bouwnummer 51 , GOUDA
Stadswoning, bouwnummer 51 , GOUDA
Stadswoning, bouwnummer 51 , GOUDA
Stadswoning, bouwnummer 51 , GOUDA
Stadswoning, bouwnummer 51 , GOUDA
Stadswoning, bouwnummer 51 , GOUDA

Plattegronden

Locatie

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Deel via social media