Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

Stap 9 - Wat kunt u zelf doen?

Boer Makelaardij heeft veel acties. Graag brengen wij twee verkoop bevorderende acties nader onder uw aandacht.

Diorama
Geef uw woning eenvoudig extra aandacht. Dat kan met Diorama. In enkele minuten benut u de kracht van sociale netwerken.

De potentie van sociale netwerken is enorm. Met HelpMee ontsluit u deze eenvoudig en kosteloos. Meer bereik betekent meer aandacht voor uw woning. Meer aandacht draagt bij aan een snellere en kwalitatieve verkoop! Laat uw vrienden en bekenden u helpen, dat kan eenvoudig met HelpMee. U kunt, als u dat wilt, een beloning instellen voor de meest actieve vriend of bekende die voor u aandacht rondom uw woning creëert. HelpMee is voor iedereen te gebruiken! Ook als u geen gebruik maakt van bijvoorbeeld Twitter en Facebook is HelpMee er voor u.

Welkominhetweekend.nl
Het aanbod van woningen is groot. De potentiële kopers hebben veel keuze, misschien wel te veel keuze. Tevens merken wij dat veel kandidaat kopers veel tijd op www.funda.nl doorbrengen, maar weinig woningen ook daadwerkelijk bekijken. Dat willen wij veranderen. Hierbij helpt om de drempel om in uw woning te komen kijken, te verlagen. En wij willen dat uw woning meer opvalt tussen het aanbod van alle andere makelaars. Daarom zijn wij steeds weer bezig met nieuwe acties en hebben wij Welkom in het Weekend ontwikkeld.

Wat is Welkom in het Weekend?
Welkom in het Weekend geeft u de mogelijkheid in het weekend uw huis open te stellen voor potentiële kopers in de vorm van een Open Huis. De kijkers kunnen dan op een tijdstip dat u uitkomt de woning vrijblijvend bezichtigen en beleven. U kunt via ons kantoor aangeven welke dag(-en) en op welk tijdstip het Open Huis plaatsvindt. Deze formule geeft u de mogelijkheid meermalen achtereen een Open Huis te laten plaatsvinden, bijvoorbeeld iedere eerste zaterdag van de maand. Zaterdagen zijn uitstekend geschikt voor dit soort verkoop bevorderende activiteiten. U bent vrij en vaak toch thuis en kijkers kunnen op hun gemak rondsnuffelen in het aanbod van huizen.

Hoe wordt Welkom in het Weekend bekend gemaakt?
Op onze eigen site, op www.funda.nl en op www.welkominhetweekend.nl wordt aangegeven op welke dag(-en) en op welk tijdstip u uw huis openstelt. Daarnaast zal via sociale media (Twitter: @welkomihweekend) aandacht aan de verschillende deelnemende huizen worden gegeven. Voor uw woning ontvangt u een opvallende poster die u op uw raam kunt plakken. Tevens is het mogelijk te adverteren in gedrukte media.

Kosten Welkom in het Weekend
De kosten van Welkom in het Weekend bedragen voor klanten van Boer Makelaardij € 0,-! U investeert de tijd en energie in het weekend en wij regelen alles. Mocht u echter willen adverteren dan is dat uiteraard mogelijk. Wij zullen dan een op maat gemaakte advertentie opstellen en vooraf deze kosten met u bespreken.

Naar het overzicht

Neem contact op