De Goudse Ondernemersbon

Boer Makelaardij is al jaren één van de toonaangevende makelaarskantoren in Gouda en omstreken.
Boer Makelaardij onderscheidt zich mede door een sterk maatschappelijk bewustzijn. Onze makelaars weten wat er leeft in de maatschappij. Niet alleen door sponsoring van vele initiatieven en sportclubs maar ook door zakelijke initiatieven zoals Transformgouda (samenwerkingsverband om leegstand van gebouwen aan te pakken), Woningtreintje (initiatief om de woningmarkt in beweging te krijgen in de financiele crisis) en Show Yourself (hiermee kunnen kopers hun zoekwensen openlijk tonen). 

Nu introduceert Boer Makelaardij de Goudse Ondernemers Bon. Hiermee wil Boer Makelaardij de goudse ondernemer een hart onder de riem steken in de huidige moeilijke tijden.

Als jij je woning verkoopt via Boer Makelaardij (of een aankoopopdracht geeft) dan ontvang jij de Goudse Ondernemers Bon ter waarde van € 100 incl. btw. Je kan dit bedrag bij iedere ondernemer besteden, zolang het maar een ondernemer gevestigd in Gouda is. Na aankoop van bijvoorbeeld een diner, een kledingstuk, planten, enzovoort geef je de nota (belangrijk!) aan Boer Makelaardij. Wij maken het bedrag dan direct aan je over. Zo steun jij de lokale ondernemer en krijg je er voor de verkoop of aankoop van je woning het meest succesvolle makelaarskantoor voor terug.

Uiteraard zijn er een paar kleine lettertjes. Ééntje eigenlijk maar: mocht je de woning niet verkopen en de opdracht intrekken, dan geldt het aanbod niet en krijg je van ons een intrekkingsnota van € 100,-- incl. btw. Redelijk toch?

Neem snel contact op met Boer Makelaardij Midden Holland bv voor een afspraak. Rechtstreeks één van onze makelaars benaderen kan ook via de telefoon of whatsapp. Robert 0651228341, Carla 0654626700 of Sebastiaan 0622932376.

gouda

Vraag vrijblijvend een gesprek aan