Zaterdag 1 april is er weer een NVM Open Huizen Dag! 

Waarom meedoen met de Open Huizen dag op 1 april 2023?

Aandacht!

Aandacht van potentiële woningzoekenden. Extra promotie op Funda, doordat Funda rond de Open Huizen dagen 2 keer zoveel bezoekers heeft dan normaal. En ook via onze social media kanalen wordt veel aandacht besteed aan jouw te verkopen woning.

Gemak!

Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkom je dat je meerdere keren je woning op orde moet brengen. D.m.v. de bezoekerslijst (en eventuele reacties) kan jij en wij als jouw makelaar zien wie de woning bekeken hebben. Daarna beginnen wij een uitgebreid wij-zijn-benieuwd traject om de woning te verkopen en anders de verkoopstrategie aan te passen.

Succes!

35% van de woningen die heeft deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van herfst 2022 is vier weken later verkocht. Van de woningen die niet hebben deelgenomen is in dezelfde periode 29% verkocht. De NVM Open Huizen Dag werkt in de weken ervoor als aanjager. Als men al een huis op het oog heeft, wil men natuurlijk niet concurreren met kopers die tijdens de NVM Open Huizen Dag verliefd worden op een woning. Afgelopen najaar was 1 op de 20 deelnemende woningen voorafgaand aan de NVM Open Huizen Dag al verkocht.

open huizen dag 2023