NVM
Geopend
vandaag 9:00 - 17:30
0182-538400
Koopwoningen Nieuwbouw Huurwoningen Bedrijfshuisvesting Parkeren Bouwkavels
Vraagprijs
€ 567,- v.o.n.

Maak direkt een afspraak voor een bezichtiging

Te Koop
Westergouwe
2809 Gouda
Vraagprijs
€ 567,- v.o.n.

Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 3 uur een bevestiging van ons.

Stuur me meer informatie over

Te Koop
Westergouwe
2809 Gouda
Vraagprijs
€ 567,- v.o.n.
Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 3 uur een antwoord van ons.

Verstuur de gegevens via e-mail

Te Koop
Westergouwe
2809 Gouda
Vraagprijs
€ 567,- v.o.n.

De bouwrijpe kavels bevinden zich allen op Eiland 2. De koper heeft alle vrijheid om de kavelgrootte te bepalen alsmede het daarop te bebouwen woonhuis. Qua bouwstijl, grootte van het object etc. zijn er alle mogelijkheden.

Omschrijving

Wonen in Westergouwe Eiland 2 (vrije kavels).

De vrije kavels
De bouwrijpe kavels bevinden zich allen op Eiland 2. De koper heeft alle vrijheid om de kavelgrootte te bepalen alsmede het daarop te bebouwen woonhuis. Qua bouwstijl, grootte van het object etc. zijn er alle mogelijkheden. Er mag Welstandsvrij gebouwd worden. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld grond met uw vrienden/familie of huidige buren te kopen en daar bijvoorbeeld een twee-onder-een-kapwoning of met als collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) te bouwen.

De prijzen
Op grond van de uiteindelijke kavelgrootte en ligging wordt de koopprijs van de kavel bepaald. De kavelprijzen zijn vanaf € 515,- per m2, inclusief BTW.

De in de aanmelding genoemde kavelgrootte van 250m2 dient slechts als indicatie. In overleg met u wordt de kavelgrootte besproken.

De bedoeling is dat kopers voor de oplevering een plan/ontwerp indienen welke door de gemeente Gouda beoordeeld wordt.

De huidige kavelopzet
De huidige kavelopzet is indicatief. Het is dus mogelijk om met de kavels te schuiven. De straten zijn wel al reeds vastgelegd. Per kavel is een kavelpaspoort aanwezig met een uitgebreide toelichting over de bouwmogelijkheden.

Ideale ligging
Westergouwe ligt op een perfecte plek aan de rand van de Zuidplaspolder. Midden tussen mooie natuurgebieden met aantrekkelijke fietsverbindingen. Daarnaast is de wijk uitstekend bereikbaar. En u zit ook nog eens zó in hartje Gouda. In Westergouwe woont u ideaal: omringd door groen met de stad vlakbij.
Westergouwe is heel goed bereikbaar. De wijk krijgt aansluitingen op twee provinciale wegen. Via de N456 zit u snel op de A20 en de A12. Via de N207 rijdt u naar Waddinxveen en de binnenstad van Gouda. Ook handig: het NS-station van Gouda is op fietsafstand. U bent dus met zowel auto als trein snel buiten de stad. Liever op de fiets? Er liggen fietspaden langs de N456 en de N207.

Vlakbij Gouda
Met 10 minuten fietsen bent u in het historische stadscentrum van Gouda. Vanuit Westergouwe heeft u allerlei leuke winkels en gezellige restaurants in de buurt. Gouda biedt volop voorzieningen, zoals Cinema Gouda, de Goudse Schouwburg, verschillende musea, het nieuwe zwemcomplex en meerdere sporthallen. Aan de rand van de binnenstad vindt u de Chocoladefabriek, een kenniscentrum met bibliotheek en streekarchief. Kunstpunt Gouda in de Garenspinnerij organiseert allerlei activiteiten op het gebied van muziek, dans en beeldende kunst.

Groen en blauw
Met zoveel water en natuur in de wijk is er voor kinderen genoeg ruimte om lekker te spelen. Daarnaast worden verspreid door de wijk aantrekkelijke speelvoorzieningen voor verschillende leeftijdscategorieën aangelegd zoals een natuurspeelplek, trapveldje en vissteiger. Vanuit de wijk komen er meerdere ingangen naar het natuur- en recreatiegebied. In het gebied zelf heerst vooral rust en kunt u gebruik maken van (half-) verharde fiets-, wandel- en struinpaden. Een deel van het natuur en recreatiegebied is beschermd natuurgebied.

Nog meer natuur
Behalve een eigen waterplas en het weidse natuur- en recreatiegebied biedt Westergouwe nog meer. Zoals het nabijgelegen natuurgebied t Weegje. Daarnaast is het Sluiseiland de groenste plek om naar bootjes kijken. Dichtbij ligt ook het waterrijke polderpark Oostpolder met zijn zwevend vlonderpad, trekpontje, picknickbankjes en diverse paden. U heeft het als natuurliefhebber allemaal op fietsafstand.

Contact
Heeft u interesse in één of meerdere kavels? Neem dan contact op met ons kantoor via 0182 - 53 84 00 voor het maken van een afspraak. Onze makelaar Robert Roos bespreekt graag alle mogelijkheden met u!

Collegiale verkoop met Van Herk Makelaardij te Gouda.

Brochure


Uitgebreide informatie
vindt u in dit PDF

Kaart

Grote kaartWord wijzer van uw woning!


Woningwijzer


Gratis waardebepaling

Bouwkavel


Perceeloppervlakte

600 m²
Bijzonderheden
Ligging

© 2019
Boer Makelaardij