Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

WONENVANLOON

Gouda

beschikbaar

€ 297.550,- tot € 570.025,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Wonen in een appartement op de Van Loon locatie is in één woord te vatten: COMFORT.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan nu via de projectwebsite wonenvanloon.nl. Via deze site kunt u tevens een afspraak maken om de modelwoningen te bekijken.

Komt u uit de buurt? Dan is de Van Loon u zeker bekend! Op deze locatie vindt nu de eerste grote ontwikkeling met appartementen in de wijk Bloemendaal sinds jaren plaats. Komt u niet uit Gouda? Dan is Wonen van Loon ook zeker het overwegen waard gezien de komst van deze comfortabele appartementen in deze gezellige en groene wijk.

Wonen van Loon bestaat uit drie woongebouwen met 172 appartementen. In woongebouw B en C komen totaal 86 koopappartementen in een nog diverser woningaanbod.

Wonen van Loon biedt drie-, vier- en vijfkamerappartementen van circa 64 tot 126 m2 met een huidige prijsrange-indicatie van € 297.550 tot € 570.025 von (excl. parkeerplaats). Alle appartementen hebben een mooie, ruime buitenruimte waarvan de hoger gelegen appartementen uitzicht hebben over het centrum van Gouda en/of de Reeuwijkse Plassen.

Waarom kiezen voor Wonen van Loon?
• U woont in Bloemendaal, de gezelligste en groenste wijk van Gouda!
• Binnen enkele (fiets)minuten staat u in hartje Gouda.
• Ieder appartement heeft een privé-parkeerplaats en voldoende ruimte in de gezamenlijke fietsenberging.
• U kunt gebruik maken van de deelmobiliteit hub die bestaat uit deelauto’s, E-fietsen en E-bakfietsen.
• De appartementen worden luxe afwerkt en opgeleverd met complete keuken en badkamer.
• Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling. Uw appartement heeft hierdoor het hele jaar door een behaaglijke temperatuur.

Bloemendaal-Gouda
De wijk Bloemendaal in Gouda ligt uiterst centraal in de Randstad op ca. 20 minuten per trein- en auto van Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De appartementen in Wonen van Loon liggen op loopafstand van het winkelcentrum Bloemendaal met alle winkelgemakken en voorzieningen vandien. De bus stopt bijna voor de deur en het historische centrum en het NS intercitystation liggen op fietsafstand.

Naast de historische en stadse voorzieningen ligt het natuurgebied Reeuwijkse Plassen ook om de hoek, een aangename toevoeging voor een heerlijke wandeling of een boottochtje.

En daarom schrijven wij bij Wonen Van Loon COMFORT met hoofdletters.

Bezoek de modelwoning
In het informatiecentrum hebben wij twee modelwoningen op ware grootte voor u nagebouwd. Het informatiecentrum is geopend op woensdag van 16.00 tot 17.30 uur. U kunt de modelwoning alleen op afspraak bezoeken. U kunt een afspraak zelf inplannen via de projectsite wonenvanloon.nl.
Locatie: Ridder van Catsweg 681, te Gouda.

Schrijf u nu snel in via de projectwebsite, prognose start verkoop oktober 2021. De start bouw wordt verwacht begin 2022.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Indeling

Woonoppervlakte 63 m² tot 126 m²
Inhoud 180 m² tot 370 m²
Perceeloppervlakte m² tot m²
Start bouw Onbekend
Oplevering Onbekend

Overdracht

Koopaanneemsom € 297.550,- tot € 570.025,-

Bouwtypes

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media