Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

WONENVANLOON

Gouda

ingetrokken

€ 328.000,- tot € 535.000,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

We bouwen verder aan Wonen van Loon en zijn snel weer online!
Heeft u vragen? Neem dan contact op met één van de makelaars.

_______


Wonen van Loon is een nieuwbouwproject in de Goudse woonwijk Bloemendaal. Op de locatie waar ooit autobedrijf Van Loon actief was brengt Wonen van Loon nieuw leven in de brouwerij met de bouw van 172 appartementen.

De drie nieuwe woongebouwen laten de – nu al gezellige – woonwijk Bloemendaal extra bruisen. De 86 koopappartementen (drie- en vierkamerappartementen) vindt u in woongebouw B en C en hebben een woonoppervlakte variërend van 64 tot 126 m2 woonoppervlakte. Later volgt de verhuur van de 43 middeldure – en 43 sociale huurappartementen. Elk appartement heeft een mooie, ruime buitenruimte waarvan de hoger gelegen appartementen uitzicht hebben over het centrum van Gouda en/of de Reeuwijkse Plassen en elk appartement heeft de beschikking over minimaal één parkeerplaats.

Waarom kiezen voor Wonen van Loon?
• U woont in Bloemendaal, de gezelligste en groenste wijk van Gouda!
• Binnen enkele (fiets)minuten staat u in hartje Gouda.
• Ieder appartement heeft minimaal één privé-parkeerplaats en voldoende ruimte in de gezamenlijke fietsenberging.
• U kunt gebruik maken van de deelmobiliteit hub die bestaat uit deelauto’s en E-bakfietsen.
• De appartementen worden luxe afwerkt en opgeleverd met complete keuken en badkamer.
• Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Uw appartement heeft hierdoor het hele jaar door een behaaglijke temperatuur.

Bloemendaal-Gouda
De wijk Bloemendaal in Gouda ligt uiterst centraal in de Randstad op ca. 20 minuten per trein- en auto van Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De appartementen in Wonen van Loon liggen op loopafstand van het winkelcentrum Bloemendaal met alle winkelgemakken en voorzieningen vandien. De bus stopt bijna voor de deur en het historische centrum en het NS-intercitystation liggen op fietsafstand.

Gouda de stad met de historische binnenstad. De stad met haar eeuwenoude geschiedenis. De stad die wereldberoemd is om haar kazen, stroopwafels en kaarsen. Maar ook een stad die buiten deze geschiedenis en mooie ambachten veel meer te bieden heeft. Namelijk een stad die heerlijk is om te wonen!

Want Gouda is een stad van gezelligheid en heeft alle voorzieningen in de buurt. Met leuke straatjes, grachten, pleinen, horeca en winkels hoef je je nooit te vervelen. Daarnaast heeft Gouda haar eigen ziekenhuis, intercitystation, schouwburg en bioscoop. En ook zijn er vele sportverenigingen en scholen.

Geniet u graag van het buitenleven? Ook dan zit u goed. Op nog geen 10 minuten fietsafstand van Wonen van Loon zijn de Reeuwijkse Plassen. Een heerlijk buitengebied waar het goed vertoeven is. Maak een heerlijke fiets- of wandeltocht of ga met een bootje het water op en geniet van de rust en natuur.

Bezoek de modelwoning
In het informatiecentrum hebben wij twee modelwoningen op ware grootte voor u nagebouwd. Het informatiecentrum is (op afspraak) geopend op woensdag en vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur. Locatie: Ridder van Catsweg 681, te Gouda.

Genoemde prijzen zijn exclusief (verplichte) parkeerplaats ad. € 20.000,-.

Heeft u interesse voor één van de appartementen van Wonen van Loon, dan kunt u zich hierop inschrijven via de projectwebsite.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Indeling

Woonoppervlakte 64 m² tot 126 m²
Inhoud 180 m² tot 370 m²
Perceeloppervlakte m² tot m²
Start bouw Onbekend
Oplevering Onbekend

Overdracht

Koopaanneemsom € 328.000,- tot € 535.000,-

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media