Wonen van Loon - fase 1

Gouda

beschikbaar

€ 366.894,- tot € 610.317,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

PROFITEER NU VAN EEN GARANTIEPRIJS VOOR UW HUIDIGE WONING
Kiest u voor één van de appartementen in Wonen van Loon, dan bieden we u zekerheid met betrekking tot de verkoopprijs van uw huidige woning. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat u deze zekerheid nodig hebt. U bepaalt zelf of u hier gebruik van wilt maken. De Vastbouw Garantieprijs dient als vangnet bij prijsdalingen en wanneer de prijs stijgt profiteert u!

Wonen van Loon gaat door!
Op zaterdag 17 juni is het zover! Dan gaan we samen met de wethouder, de kopers, Woonpartners Midden-Holland en Stienstra Wonen de ‘eerste paal’ van Wonen van Loon de grond in slaan. Dit moment laten we niet zomaar voorbij gaan. We bieden op deze dag alle geïnteresseerden de mogelijkheid om uitgebreid de locatie in zich op te nemen en vragen te stellen aan ons verkoopteam. En dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Zaterdag 17 juni 2023 - 11.00 uur - 14.00 uur
Inloop voor meer informatie over Wonen van Loon: 12.30 uur - 14.00 uur

Bekijk tussen 12.30 uur en 14.00 uur op uw gemak de locatie. Laat u vrijblijvend informeren over het project, de mogelijkheden van de garantieprijs voor uw huidige woning en alle kansen die Wonen van Loon u biedt.
Meer informatie over dit evenement en de mogelijkheid om u aan te melden vindt u op onze projectwebsite.

Nieuwe ontmoetingen in Wonen van Loon
Met de komst van Wonen van Loon krijgt de Goudse woonwijk Bloemendaal een nieuwe woonboost. Verdeeld over drie woongebouwen krijgt Bloemendaal 172 nieuwe appartementen, waarvan er 40 nu in verkoop zijn koopappartementen.

De drie nieuwe woongebouwen laten de – nu al gezellige – woonwijk Bloemendaal extra bruisen. De koopappartementen (drie- en vierkamer appartementen) vinden u in woongebouw B en C en hebben een woonoppervlakte variërend van 63 tot 127 m2 woonoppervlakte. Ieder appartement heeft een mooie, ruime buitenruimte. De hoger gelegen appartementen hebben fantastisch uitzicht over het centrum van Gouda en/of de Reeuwijkse Plassen. Parkeren doet u op uw eigen overdekte parkeerplaats. Ieder gebouw heeft bovendien zijn eigen gezamenlijke fietsenstalling.

Het plan zal worden omringd door een parkachtige tuin. Centraal in het plan ligt de tweelaagse parkeergarage waarin voor ieder appartement een parkeerplaats is gereserveerd. Bewoners van Wonen van Loon kunnen tevens gebruik maken van deelauto's en e-bakfietsen. Duurzaam en klaar voor de toekomst!

Waarom kiezen voor Wonen van Loon?
• Zekerheid met de Vastbouw Garantieprijs voor uw huidige woning.
• U woont in Bloemendaal, de gezelligste en groenste wijk van Gouda!
• Binnen enkele (fiets)minuten staat u in hartje Gouda.
• Ieder appartement heeft minimaal één eigen parkeerplaats en voldoende ruimte in de gezamenlijke fietsenberging.
• U kunt gebruik maken van de deelmobiliteit hub die bestaat uit deelauto’s en E-bakfietsen.
• De appartementen worden luxe afgewerkt en opgeleverd met een complete keuken en badkamer.
• Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Uw appartement heeft hierdoor het hele jaar door een behaaglijke temperatuur.

De wijk Bloemendaal in Gouda ligt uiterst centraal in de Randstad op ca. 20 minuten per trein en auto van Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De appartementen in Wonen van Loon liggen op loopafstand van het winkelcentrum Bloemendaal met alle winkelgemakken en voorzieningen van dien. De bus stopt bijna voor de deur en het historische centrum en het NS-intercitystation liggen op fietsafstand.

Gouda, de stad met de historische binnenstad. De stad met haar eeuwenoude geschiedenis. De stad die wereldberoemd is om haar kazen, stroopwafels en kaarsen. Maar ook een stad die buiten deze geschiedenis en mooie ambachten veel meer te bieden heeft. Namelijk een stad waar het heerlijk wonen is! Gouda is een stad van gezelligheid en heeft alle voorzieningen in de buurt. De vele charmante straatjes, grachten, pleinen, horeca en winkels… u hoeft zich nooit te vervelen. Daarnaast heeft Gouda haar eigen ziekenhuis, intercitystation, schouwburg en bioscoop. En ook zijn er vele sportverenigingen en scholen.

Geniet u graag van het buitenleven? Ook dan zit u goed. Op nog geen 10 minuten fietsafstand van Wonen van Loon zijn de Reeuwijkse Plassen. Een heerlijk buitengebied waar het goed vertoeven is. Maak een heerlijke fiets- of wandeltocht of ga met een bootje het water op en geniet van de rust en natuur.

Genoemde prijzen zijn exclusief 1 of 2 (verplichte) parkeerplaatsen.

Heeft u interesse voor één van de appartementen van Wonen van Loon - fase 1, neem dan gerust contact op met ons kantoor of schrijf u direct in via de projectwebsite.

Wilt u meer weten over de Vastbouw Garantieprijs? Neem dan -geheel vrijblijvend- contact op met ons kantoor of kom langs.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Indeling

Woonoppervlakte 63 m² tot 127 m²
Inhoud 180 m² tot 370 m²
Perceeloppervlakte m² tot m²
Start bouw 01-06-2023
Oplevering 01-09-2025

Overdracht

Koopaanneemsom € 366.894,- tot € 610.317,-

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media