Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

De Blaauwe Haan

Gouda

beschikbaar

€ 450.000,- tot € 780.000,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

EEN GOUDEN KANS: WONEN IN DE BLAAUWE HAAN
Goudhaantjes. Het zou zomaar kunnen dat u deze kleine, prachtige vogeltjes tegenkomt als u straks vanuit huis het Van Bergen IJzendoornpark in wandelt.

Dit prachtige park ligt in één van de mooiste stukjes Gouda. Vlak hiernaast stond eens het kaaspakhuis De Blaauwe Haan. Die naam leeft voort in het smaakvolle, kleinschalige nieuwbouwproject waar we u graag in rondleiden. U maakt kennis met de verschillende woningtypes. U ontdekt de opties en de vele mogelijkheden die elke woning biedt. Goudhaantjes. Geluksvogels. U komt ze straks in elk geval tegen in De Blaauwe Haan. Misschien bent u er één van.

35 ROYALE PARKWONINGEN
De Blaauwe Haan geeft u de keuze uit 35 grondgebonden parkwoningen in vijf verschillende types.

Elke parkwoning heeft dus een eigen tuin. En: elke parkwoning heeft naast de begane grond nog eens twee royale bovenverdiepingen. Centraal in De Blaauwe Haan ligt een groot parkgebied. Ideaal voor kinderen om veilig te spelen, leuk om buren te ontmoeten.

WELKE PARKWONING PAST HET BEST BIJ UW LEVEN?
Wordt het de Special of een vrijstaande parkwoning? Een twee- of drie-onder-een-kap? Een heerlijk ruim park herenhuis in een rijtje van vijf?

ALLE RUIMTE OOK VOOR UW PERSOONLIJKE WOONWENSEN
Dit veelzijdige project wordt gerealiseerd op het terrein van het vroegere kaaspakhuis De Blaauwe Haan. Dit is in alle opzichten een prettige locatie. U wandelt vanuit uw woning zo het lommerrijke Van Bergen IJzendoornpark in. Het NS-station Gouda is vrijwel om de hoek. En u loopt in een paar minuten naar het gezellige, oude stadscentrum.

De 35 koopwoningen worden rond een centraal groengebied gebouwd, een binnenpark met wandelpaden waar alle voordeuren aan zijn gesitueerd. Dit wordt de groene ‘buurthuiskamer’. Een heerlijke plek waar de kinderen altijd wel een vriendje of vriendinnetje vinden. De parkwoningen zelf zijn ruim van opzet. Bijna iedere woning is ca. zes meter breed en heeft drie volwaardige verdiepingen. Op de begane grond zijn de grote living en de eetkeuken, in totaal ca. 53 m². Optioneel is hier de uitbouw van 1,2 meter of 2,4 meter, voor nòg meer woonruimte beneden.

Op de verdiepingen kunt u spelen met de vele kamers: werken aan huis, meer of minder slaapkamers, een kastenkamer of een game-kamer. Alles kan. U kunt desgewenst ook kiezen voor een (nog!) grotere badkamer. Voor elke parkwoning is er parkeergelegenheid met een eigen privé parkeerplaats. Soms is dat direct bij de woning en soms op één van de aangewezen parkeerplekken op het binnenterrein. Heerlijk: thuiskomen en nooit meer hoeven zoeken naar een parkeerplek.

PRIJSRANGE
13 park herenhuizen ca. 160m2, tussen ca. € 495.000,- en € 535.000,- VON
2 park herenhuizen ca. 140m2 beukmaat ca. 5.40m, tussen ca. € 450.000,- en € 485.000,- VON
6 drie-onder-éénkapwoningen ca. 160m2, tussen ca. € 505.000,- en € 555.000,- VON
10 twee-onder-éénkapwoningen ca. 160m2, tussen ca. € 570.000,- en € 625.000,- VON
3 vrijstaande parkwoningen ca. 160 of 167m2, tussen ca. € 665.000,- en € 750.000,- VON
1 special parkwoning ca. 175m2, tussen ca. € 750.000,- en € 780.000,- VON

‘AANGENAAM, GOUDA.’
De Blaauwe Haan wordt omlijst door de mooiste stukjes Gouda. Aan de stadszijde ligt de schilderachtige Kattensingel met de boten langs de kade, één van de oudste stukjes van de stad. Aan de andere zijde vindt u de mooie, laat 19e eeuwse woningen aan de Van Beverninghlaan. Mooi is ook de Van Swietenstraat, met z’n jaren 30-architectuur. Het nodigt uit tot even rustig rondwandelen, met als hoogtepunt het Van Bergen IJzendoornpark. Niet voor niets is dit één van de meest gewilde woonlocaties van de stad.

Gouda is sowieso in trek, en terecht. De stad is ideaal gelegen aan de A12 tussen Utrecht en Den Haag, niet ver van Rotterdam, in het hart van het Gouden Hart. De stad is bij het grote publiek bekend van de jaarlijkse Kaarsjesavond, met als decor het prachtige Middeleeuwse stadhuis. Maar er is zoveel meer. De grachten uit tijden van weleer. De vele terrasjes aan het grote Marktplein. De monumentale Sint Jan met z’n wereldberoemde ramen. De Stadsschouwburg. Het fijne van deze stad is de ruimte. U loopt hier niet tussen de mensenmassa’s. Een verademing. Het fijne van Gouda is ook de ruimte en de natuur rondom de stad. Aan de ene kant de Reeuwijkse Plassen en de polders richting Haastrecht. Dichter bij huis: het prachtige veengebied rond Broek en bij Waddinxveen. Uiteraard heeft de stad alle voorzieningen die u zich wensen kunt: scholen, zorg, sportverenigingen. Gouda. Aangenaam.

INFORMATIE OVER HET VERKOOPPROCES
De huidige coronamaatregelen en voorschriften van het RIVM vragen om een zorgvuldige voorbereiding en uitvoering van de verkoop. Het ziet er naar uit dat een informatie event op de locatie voorlopig niet kan worden georganiseerd. Mede daarom hebben we gemeend om geïnteresseerden alvast te informeren over hoe het verkoopproces er uit gaat zien.

Bij de definitieve start verkoop [pbegin 4e kwartaal 2021] zullen de woningen worden toegewezen aan de meest geschikte kandidaten. Deze toewijzing zal door de ontwikkelaar in overleg met de makelaar (Boer Makelaardij en TW3) en de hypotheekadviseur (Vaes Finance) plaats vinden. De kandidaten met de beste papieren hebben een streepje voor. Dit kan b.v. aangetoond worden door een hypotheekverklaring inclusief een waardebepaling van uw huidige woning.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Indeling

Woonoppervlakte 140 m² tot 175 m²
Inhoud m² tot m²
Perceeloppervlakte m² tot m²
Start bouw Onbekend
Oplevering Onbekend

Overdracht

Koopaanneemsom € 450.000,- tot € 780.000,-

Bouwtypes

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media