Van Heuven Goedhartsingel woningtype 301 (2-laags met langskap)

€ 430.000,- tot € 490.000,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Wil je lekker vrij wonen? Dan ben je in een van deze huizen op je plek. Langs de Van Heuven Goedhartsingel loopt water dat wordt gesierd door een groen plantsoen. Kom straks binnen en geniet van een lekker lichte woonkamer met open keuken. Via de grote ramen schijnt het licht mooi binnen en heb je zicht op de tuin. Iedereen heeft ook een voortuin, zodat je altijd wel een plek in de zon of schaduw vindt.

Aan de voorkant van het huis komt de keuken. Deze kun je helemaal naar eigen smaak en idee uitkiezen. Op de 1e verdieping zijn de badkamer (met daglicht) en 3 slaapkamers waarvan 1 met openslaande deuren en Frans balkon. De zolder is een optioneel indeelbare ruimte. Al een idee wat je hiermee gaat doen? Ga je voor een hoekwoning op bouwnummer 1, 5, 13 of 18? Dan heb je extra ramen en openslaande deuren in de zijgevel.

Kenmerken
* Perceeloppervlakte van 112 m2 tot 217 m2
* Woonoppervlakte 118 m2
* Tuin op het noorden, oosten of zuiden
* Slaapkamer met een Frans balkon
* Optioneel indeelbare zolder

Duurzaam wel zo prettig!
Alle koopwoningen worden nul-op-de-meterwoningen (NOM). Dat betekent dat je energierekening een stuk lager zal zijn dan bij een ouder huis. Wist je trouwens dat diverse geldverstrekkers bij nul-op-de-meterwoningen de mogelijkheid bieden om extra te lenen?

De woningen worden gerealiseerd met de Fijn Wonen systematiek. Door de prefabricage is de bouwtijd veel korter. In plaats van een jaar bouwtijd, worden deze woningen in circa 4 maanden gebouwd.

Heeft u interesse en wilt u zich goed voorbereiden. Wij komen graag bij u langs voor een gratis waarde-indicatie van uw woning. Deze indicatie kunt u gebruiken om uw financiele positie goed te bepalen en een hypotheekverklaring voor te bereiden, bijvoorbeeld via de hypotheekadviseur Raymond Imbens van Triple A/Avant.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 118 m² tot 118 m²
Inhoud 390 m² tot 390 m²

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media