Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

Park Herenhuizen

€ 499.000,- tot € 596.000,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

START VERKOOP 5 NOVEMBER 2021.
VERKOOPINFORMATIE EN PRIJZEN TE DOWNLOADEN VIA DEBLAAUWEHAAN.NL.

Inschrijven kan vanaf 5 november 2021.

EEN GOUDEN KANS: WONEN IN DE BLAAUWE HAAN
Dit veelzijdige project wordt gerealiseerd op het terrein van het vroegere kaaspakhuis De Blaauwe Haan. Dit is in alle opzichten een prettige locatie. U wandelt vanuit uw woning zo het lommerrijke Van Bergen IJzendoornpark in. Het NS-station Gouda is vrijwel om de hoek. En u loopt in een paar minuten naar het gezellige, oude stadscentrum.

15 PARK HERENHUIZEN
Veel ruimte, veel kamers, veel opties. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de 15 herenhuizen. De herenhuizen hebben een ruime living met open keukenruimte, 2 royale bovenverdiepingen met 4 slaapkamers, complete badkamer en berging met was-/stookruimte, voortuin en achtertuin met berging. Elke parkwoning heeft dus een eigen tuin: aan beide zijden groen uitzicht!

ALLE RUIMTE OOK VOOR UW PERSOONLIJKE WOONWENSEN
De 35 koopwoningen worden rond een centraal groengebied gebouwd, een binnenpark met wandelpaden waar alle voordeuren aan zijn gesitueerd. Dit wordt de groene ‘buurthuiskamer’. Een heerlijke plek waar de kinderen altijd wel een vriendje of vriendinnetje vinden. De parkwoningen zelf zijn ruim van opzet. Bijna iedere woning is ca. 6 meter breed en heeft 3 volwaardige verdiepingen. Optioneel is de uitbouw van 1,2 meter of 2,4 meter, voor nog meer woonruimte beneden.

Op de verdiepingen kunt u spelen met de vele kamers: werken aan huis, meer of minder slaapkamers, een kastenkamer of een game-kamer. Alles kan. U kunt desgewenst ook kiezen voor een (nog!) grotere badkamer. Voor elke parkwoning is er parkeergelegenheid met een eigen privé parkeerplaats. Soms is dat direct bij de woning en soms op één van de aangewezen parkeerplekken op het binnenterrein. Heerlijk: thuiskomen en nooit meer hoeven zoeken naar een parkeerplek.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 142 m² tot 159 m²
Inhoud 465 m² tot 530 m²

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media