Middengebied woningtype 302 (3-laags met plat dak)

€ 445.000,- tot € 485.000,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Middengebied: 3-laags met plat dak, woningtype 302 (bnrs 1 t/m 4 en 9 t/m 20)
Het fijne aan dit huis in het Middengebied is de ruimte. Geen schuin dak, dus ook de 2e verdieping is volledig te gebruiken. Je hebt een woonoppervlakte van 139 m2 en uitbouwen op de begane grond is extra mogelijk. De hoekwoningen van bouwnummer 1, 4, 9, 17 en 20 hebben extra ramen in de zijgevel, zowel op de begane grond als op de verdieping. Extra licht en zicht!

De woonkamer is tuingericht en heeft grote ramen. Aan de voorzijde zit de keuken. Via het raam dat bij diverse woningen reikt van vloer tot plafond kijk je superleuk uit op de voortuin en de straat. Op de 1e verdieping bevinden zich de badkamer (met daglicht) en 3 slaapkamers. Op de 2e verdieping zijn er nog eens 2 slaapkamers. Diverse slaapkamers hebben openslaande deuren met Frans balkon.

Kenmerken
* Perceeloppervlakte van 92 m2 tot 202 m2
* Woonoppervlakte 139 m2
* Tuin op het oosten, zuiden of westen
* 5 slaapkamers (diverse slaapkamers met een Frans balkon)

Duurzaam wel zo prettig!
Alle koopwoningen worden nul-op-de-meterwoningen (NOM). Dat betekent dat je energierekening een stuk lager zal zijn dan bij een ouder huis. Wist je trouwens dat diverse geldverstrekkers bij nul-op-de-meterwoningen de mogelijkheid bieden om extra te lenen?

De woningen worden gerealiseerd met de Fijn Wonen systematiek. Door de prefabricage is de bouwtijd veel korter. In plaats van een jaar bouwtijd, worden deze woningen in circa 4 maanden gebouwd.

Heeft u interesse en wilt u zich goed voorbereiden. Wij komen graag bij u langs voor een gratis waarde-indicatie van uw woning. Deze indicatie kunt u gebruiken om uw financiele positie goed te bepalen en een hypotheekverklaring voor te bereiden, bijvoorbeeld via de hypotheekadviseur Raymond Imbens van Triple A/Avant.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 139 m² tot 139 m²
Inhoud 460 m² tot 460 m²

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media