Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

I

€ 265.500,- tot € 271.500,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Open huis elke woensdag van 17-18 uur. Onze makelaar is graag bereid u de laatste appartementen te tonen. Op het bellentableau bij Agnietenstraat 50 treft u woensdag zijn mobiele nummer aan, zodat u hem kan bellen om het gebouw te betreden.

30 schitterende appartementen in het centrum van Gouda.

In het centrum van Gouda, op een zeer markante lokatie, wordt in het voormalig stadskantoor aan de Agnietenstraat, ter plaatse van de Blekerssingel, een schitterend transformatieproject gerealiseerd door 30 appartementen te realiseren.

Er worden appartementen ontwikkeld met een grootte tussen ca. 59 en 102m2, met balkon of terras. Vanuit het appartement zijn straks alle denkbare voorzieningen op loopafstand gelegen: het schitterende historische centrum met grachten en middeleeuwse panden, de gezellige Markt, het winkelgebied met de grote winkelketens maar ook de gezellige kleine winkeltjes, horecagelegenheden, het NS intercitystation, MuseumGouda, de Stadsschouwburg enzovoort. Een werkelijk unieke plek om te wonen en je nooit te vervelen!

Aanmelden voor meer informatie is mogelijk via de projectpagina blekerspoort.nl.

Het is een flexibel project. In overleg is het mogelijk bepaalde appartementen samen te voegen tot grotere appartementen. Vraag naar de mogelijkheden bij de makelaar.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 77 m² tot 77 m²
Inhoud 208 m² tot 208 m²

Bouwnummers

Er zijn geen bouwnummers voor dit bouwtype.

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media