Drie-onder-één-kap parkwoningen

€ 575.000,- tot € 625.000,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

START VERKOOP 5 NOVEMBER 2021.
VERKOOPINFORMATIE EN PRIJZEN TE DOWNLOADEN VIA DEBLAAUWEHAAN.NL.

Inschrijven kan vanaf 5 november 2021.

EEN GOUDEN KANS: WONEN IN DE BLAAUWE HAAN
Dit veelzijdige project wordt gerealiseerd op het terrein van het vroegere kaaspakhuis De Blaauwe Haan. Dit is in alle opzichten een prettige locatie. U wandelt vanuit uw woning zo het lommerrijke Van Bergen IJzendoornpark in. Het NS-station Gouda is vrijwel om de hoek. En u loopt in een paar minuten naar het gezellige, oude stadscentrum.

6 3-ONDER-1-KAP PARKWONINGEN
Een zeer riante living: dat is de binnenkomer van deze 3-onder-1-kap parkwoningen. De begane grond is standaard al 10 meter diep! Alle parkwoningen hebben dus een ruime living met open keukenruimte, 2 royale bovenverdiepingen met 4 slaapkamers, complete badkamer en berging met was-/stookruimte, voortuin en achtertuin met berging. Elke parkwoning heeft dus een eigen tuin: aan beide zijden groen uitzicht!

ALLE RUIMTE OOK VOOR UW PERSOONLIJKE WOONWENSEN
De 35 koopwoningen worden rond een centraal groengebied gebouwd, een binnenpark met wandelpaden waar alle voordeuren aan zijn gesitueerd. Dit wordt de groene ‘buurthuiskamer’. Een heerlijke plek waar de kinderen altijd wel een vriendje of vriendinnetje vinden. De parkwoningen zelf zijn ruim van opzet. Bijna iedere woning is ca. 6 meter breed en heeft 3 volwaardige verdiepingen. Optioneel is de uitbouw van 1,2 meter of 2,4 meter, voor nog meer woonruimte beneden.

Op de verdiepingen kunt u spelen met de vele kamers: werken aan huis, meer of minder slaapkamers, een kastenkamer of een game-kamer. Alles kan. U kunt desgewenst ook kiezen voor een (nog!) grotere badkamer. Een heerlijke gezinshuis met voor iedereen een eigen plek en veel privacy. Voor elke parkwoning is er parkeergelegenheid met een eigen privé parkeerplaats. Soms is dat direct bij de woning en soms op één van de aangewezen parkeerplekken op het binnenterrein. Heerlijk: thuiskomen en nooit meer hoeven zoeken naar een parkeerplek.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 159 m² tot 159 m²
Inhoud 530 m² tot 530 m²

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media