Appartement I

€ 470.000,- tot € 520.000,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Wonen van Loon is een nieuwbouwproject in de Goudse woonwijk Bloemendaal. Op de locatie waar ooit autobedrijf Van Loon actief was brengt Wonen van Loon nieuw leven in de brouwerij met de bouw van 172 appartementen.

De drie nieuwe woongebouwen laten de – nu al gezellige – woonwijk Bloemendaal extra bruisen. De 86 koopappartementen (drie-, vier- en vijfkamerappartementen) vindt u in woongebouw B en C en hebben een woonoppervlakte variërend van 64 tot 126 m2 woonoppervlakte. Later volgt de verhuur van de 43 middeldure – en 43 sociale huurappartementen. Elk appartement heeft een mooie, ruime buitenruimte waarvan de hoger gelegen appartementen uitzicht hebben over het centrum van Gouda en/of de Reeuwijkse Plassen en elk appartement heeft de beschikking over één overdekte parkeerplaats.

Appartement I
De zestien appartementen I zijn gelegen in woongebouw C en verdeeld over verdieping 2 tot en met 9. Het zonnige en ruime hoekappartement heeft een woonoppervlakte van ca. 103m2, woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, buitenruimte met zonligging oost of west, vloerverwarming en -koeling en een parkeerplaats in de garage.

Waarom kiezen voor Wonen van Loon?
• U woont in Bloemendaal, de gezelligste en groenste wijk van Gouda!
• Binnen enkele (fiets)minuten staat u in hartje Gouda.
• Ieder appartement heeft een privé-parkeerplaats en voldoende ruimte in de gezamenlijke fietsenberging.
• U kunt gebruik maken van de deelmobiliteit hub die bestaat uit deelauto’s, E-fietsen en E-bakfietsen.
• De appartementen worden luxe afwerkt en opgeleverd met complete keuken en badkamer.
• Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Uw appartement heeft hierdoor het hele jaar door een behaaglijke temperatuur.

Genoemde prijzen zijn exclusief (verplichte) parkeerplaats ad. € 20.000,-.

Heeft u interesse voor één van de appartementen van Wonen van Loon, dan kunt u zich hierop inschrijven via de projectwebsite.

Bezoek de modelwoning
In het informatiecentrum hebben wij twee modelwoningen op ware grootte voor u nagebouwd. Het informatiecentrum is (op afspraak) geopend op woensdag en vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur. Locatie: Ridder van Catsweg 681, te Gouda.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 103 m² tot 103 m²
Inhoud 295 m² tot 295 m²

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media