Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

Appartement F

€ 535.000,- tot € 535.000,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Wonen van Loon is een nieuwbouwproject in de Goudse woonwijk Bloemendaal. Op de locatie waar ooit autobedrijf Van Loon actief was brengt Wonen van Loon nieuw leven in de brouwerij met de bouw van 172 appartementen.

De drie nieuwe woongebouwen laten de – nu al gezellige – woonwijk Bloemendaal extra bruisen. De 86 koopappartementen (drie-, vier- en vijfkamerappartementen) vindt u in woongebouw B en C en hebben een woonoppervlakte variërend van 64 tot 126 m2 woonoppervlakte. Later volgt de verhuur van de 43 middeldure – en 43 sociale huurappartementen. Elk appartement heeft een mooie, ruime buitenruimte waarvan de hoger gelegen appartementen uitzicht hebben over het centrum van Gouda en/of de Reeuwijkse Plassen en elk appartement heeft de beschikking over één overdekte parkeerplaats.

Appartement F
Appartement F is gelegen in woongebouw C op de eerste verdieping. Dit unieke XL-appartement heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca. 126m2, ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers (waarvan 1 met inloopkast), badkamer, buitenruimte met zonligging oost, vloerverwarming en -koeling en een parkeerplaats in de garage.

Waarom kiezen voor Wonen van Loon?
• U woont in Bloemendaal, de gezelligste en groenste wijk van Gouda!
• Binnen enkele (fiets)minuten staat u in hartje Gouda.
• Ieder appartement heeft een privé-parkeerplaats en voldoende ruimte in de gezamenlijke fietsenberging.
• U kunt gebruik maken van de deelmobiliteit hub die bestaat uit deelauto’s, E-fietsen en E-bakfietsen.
• De appartementen worden luxe afwerkt en opgeleverd met complete keuken en badkamer.
• Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Uw appartement heeft hierdoor het hele jaar door een behaaglijke temperatuur.

Op vrijdag 22 oktober start de verkoop van de 86 koopappartementen. De inschrijving voor Wonen van Loon is inmiddels gesloten maar u kunt zich nog aanmelden voor de reservelijst via de projectwebsite.

De start bouw wordt verwacht begin 2022.

Bezoek de modelwoning
In het informatiecentrum hebben wij twee modelwoningen op ware grootte voor u nagebouwd. Het informatiecentrum is (op afspraak) geopend op woensdag en vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur. Locatie: Ridder van Catsweg 681, te Gouda.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 126 m² tot 126 m²
Inhoud 370 m² tot 370 m²

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media