Aangenaam Gouda-Oost Fase 1

Gouda

verkocht

€ 350.000,- tot € 502.500,-

Geinteresseerd?

Omschrijving

Start bouw 2e kwartaal 2023, geschatte oplevering 4e kwartaal 2023.

Aanbod
In fase 1 komen in totaal 38 eengezinswoningen in verkoop. De woningen liggen verspreid over twee plangebieden en je hebt de keuze uit drie woningtypes. Alle woningen hebben een fijne voor- en achtertuin, variërend qua zonligging. Ook worden alle woningen gasloos en als Nul op de Meter (NOM) uitgevoerd.

FASE 1: Van Heuven Goedhartsingel: 18 koopwoningen
Deze 18 koopwoningen komen tussen de Nansenstraat, Van Heuven Goedhartsingel, Marshallpad en Bunchestraat. De woningen van ca. 118m2 groot hebben een traditionele vorm met 2 lagen en een schuin dak. Iedereen heeft een voor- en achtertuin (voorzien van grote berging). Leuk detail is dat alle voortuinen een groene haag hebben en heb je al gezien hoe bijzonder het metselwerk is?

FASE 1: Middengebied: 20 koopwoningen (en 20 huurappartementen)
Ten westen van de De Kortestraat en ten noorden van de Verzetslaan komen 20 koopwoningen, verdeeld over 4 rijtjes. 4 woningen bestaan uit een begane grond en 1e verdieping met plat dak en zijn ca. 92m2 groot. De andere 16 woningen bestaan uit drie volledige woonlagen met plat dak, waardoor je ca. 139m2 woonoppervlakte hebt.

Oostvogel / Van Heuven Goedhartsingel: (61 huurappartementen)
Aan de noordzijde van de Bernadottelaan komen aan weerszijden 2 appartementengebouwen met huurwoningen voor Woonpartners Midden-Holland.

Zuidelijk Stempel Oost: 17 koopwoningen, (12 huurwoningen en 36 huurappartementen)
Aan de Verzetslaan komen 7 koopwoningen in een donkere kleur metselwerk, deze bestaan uit een begane grond, 1e verdieping en een schuine kap (zolder) en zijn ca. 118m2 groot. Aan de Sportlaan komen 10 woningen in een lichte kleur metselwerk, deze bestaan uit 3 volledige woonlagen met plat dak en zijn ca. 139m2 groot.

De revitalisering van Gouda Oost gaat zijn laatste fase in. De afgelopen jaren is er veel gesloopt én nieuw gebouwd, waaronder diverse kleine winkels, 2 supermarkten en veel woningen. De upgrade heeft ervoor gezorgd dat de wijk aantrekkelijk én populairder is geworden. Zou jij hier ook wel willen wonen? Schrijf je in via de website en blijf op de hoogte via de Nieuwsbrief.

Gouda Oost wordt elke dag een beetje mooier! Ontspannen wonen in een kindvriendelijke, groene wijk met winkels en scholen om de hoek én hartje Gouda op fietsafstand! Dat is wat Aangenaam Gouda Oost te bieden heeft.

Gouda Oost is goed voorzien en dat maakt jouw leven net wat makkelijker! Op loop- en fietsafstand vind je scholen, zorgvoorzieningen en winkels. De dichtbij gelegen Goudse Hout en Reeuwijkse plassen zijn prachtige natuur-/recreatie gebieden om van te genieten. Heb je kinderen? Dan woon je hier superfijn. Breng de kids naar school en doe gelijk even de boodschappen voor het avondeten. Gouda Oost biedt voor alle leeftijden een passende school. Daarnaast zijn er volop sportmogelijkheden en diverse sportverenigingen in de nabij omgeving gelegen. Natuurspeeltuin Het Eiland is een fantastische plek om op avontuur te gaan met nieuwe vriendjes. Je zou hier maar op kunnen groeien.

Duurzaam wel zo prettig!
Alle koopwoningen worden nul-op-de-meterwoningen (NOM). Dat betekent dat je energierekening een stuk lager zal zijn dan bij een ouder huis. Wist je trouwens dat diverse geldverstrekkers bij nul-op-de-meterwoningen de mogelijkheid bieden om extra te lenen?

De woningen worden gerealiseerd met de Fijn Wonen systematiek. Door de prefabricage is de bouwtijd veel korter. In plaats van een jaar bouwtijd, worden deze woningen in circa 4 maanden gebouwd.

Heeft u interesse en wilt u zich goed voorbereiden. Wij komen graag bij u langs voor een gratis waarde-indicatie van uw woning. Deze indicatie kunt u gebruiken om uw financiele positie goed te bepalen en een hypotheekverklaring voor te bereiden, bijvoorbeeld via de hypotheekadviseur Raymond Imbens van Triple A/Avant.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Indeling

Woonoppervlakte 92 m² tot 139 m²
Inhoud 300 m² tot 460 m²
Perceeloppervlakte 92 m² tot 217 m²
Start bouw Onbekend
Oplevering Onbekend

Overdracht

Koopaanneemsom € 350.000,- tot € 502.500,-

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Ik wil:

Deel via social media