Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

Wim, bouwnummer 4

Gouda

verkocht

verkocht

Geinteresseerd?

Omschrijving

De Schoolmeester Gouda - Loft appartementen

Via het schoolplein en de voormalige entree van de school kom je binnen in de ruime hal. In deze hal komen alle voordeuren van de 5 appartementen op de begane grond uit. Via deze hal kan met een trap of met een lift naar de eerste verdieping worden waar zich de overige 5 appartementen bevinden.

Bij binnenkomst in de woning bevind je je in een ruime hal waar ruimte is voor een garderobe. Aan de linker en rechterzijde zijn toegangen tot het toilet, de berging/techniekruimte en de wasruimte. Wat direct opvalt bij het betreden van de woning is de oude klaslokaal deur die toegang geeft tot het woongedeelte. De sfeer in het woongedeelte wordt voornamelijk bepaald door de monumentale elementen die bewaard zijn uit de schooltijd.

Elk appartement is gemaakt in precies een klaslokaal. De hoge vensters, de houten scheidingswand tussen de lokalen en het hoge plafond zijn de smaakmakers. Door de bijzonder hoge ruimte is het mogelijk om alle appartementen te voorzien van een entresolvloer. Onder de entresol vloer is de keuken en de eethoek gesitueerd. Ter plaatse van het deel waar geen entresolvloer komt is het woongedeelte.

Bij de appartementen op de begane grond kom je via de entresolvloer in het slaapvertrek. Aangrenzend aan het slaapvertrek de badkamer en de naastliggende garderobekamer. Bij de appartementen op de verdieping kan via de entresol het slaapvertrek, de badkamer en de extra zolderverdieping bereikt worden. Op de zolder is voldoende ruimte om een extra slaapkamer of werkkamer te maken.


Ondanks dat Van Herk makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status verkocht
Aanvaarding
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement maisonnette
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm nieuwbouw
Bouwjaar 2020
Open portiek nee
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Isolatie dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, voorzetramen

Energie

Warm water cv ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 103 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Buitenruimte

Ligging in centrum

Overig

Parkeergelegenheid parkeervergunningen
Schuur/berging inpandig

Foto's

Wim, bouwnummer 4 , Gouda
Wim, bouwnummer 4 , Gouda
Wim, bouwnummer 4 , Gouda
Wim, bouwnummer 4 , Gouda

Locatie

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Deel via social media