Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

Westergouwe, kavel 1

GOUDA

verkocht

verkocht

Geinteresseerd?

Omschrijving

Wonen in Westergouwe, Eiland 2 (kavel 1).

De vrije kavels
De bouwrijpe kavels bevinden zich allen op Eiland 2. De koper heeft alle vrijheid om het daarop te bebouwen woonhuis te bepalen. Qua bouwstijl, grootte van het object etc. zijn er vele mogelijkheden. Er mag Welstandsvrij gebouwd worden. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld grond met uw vrienden/familie of huidige buren te kopen en daar bijvoorbeeld een twee-onder-een-kapwoning of met als collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) te bouwen.

Voor de kavel is een kavelpaspoort aanwezig met een uitgebreide toelichting over de bouwmogelijkheden. De totale oppervlakte van de kavel bedraagt 600m2.

Ideale ligging
Westergouwe ligt op een perfecte plek aan de rand van de Zuidplaspolder. Midden tussen mooie natuurgebieden met aantrekkelijke fietsverbindingen. Daarnaast is de wijk uitstekend bereikbaar. En u zit ook nog eens zó in hartje Gouda. In Westergouwe woont u ideaal: omringd door groen met de stad vlakbij.
Westergouwe is heel goed bereikbaar. De wijk krijgt aansluitingen op twee provinciale wegen. Via de N456 zit u snel op de A20 en de A12. Via de N207 rijdt u naar Waddinxveen en de binnenstad van Gouda. Ook handig: het NS-station van Gouda is op fietsafstand. U bent dus met zowel auto als trein snel buiten de stad. Liever op de fiets? Er liggen fietspaden langs de N456 en de N207.

Vlakbij Gouda
Met 10 minuten fietsen bent u in het historische stadscentrum van Gouda. Vanuit Westergouwe heeft u allerlei leuke winkels en gezellige restaurants in de buurt. Gouda biedt volop voorzieningen, zoals Cinema Gouda, de Goudse Schouwburg, verschillende musea, het nieuwe zwemcomplex en meerdere sporthallen. Aan de rand van de binnenstad vindt u de Chocoladefabriek, een kenniscentrum met bibliotheek en streekarchief. Kunstpunt Gouda in de Garenspinnerij organiseert allerlei activiteiten op het gebied van muziek, dans en beeldende kunst.

Groen en blauw
Met zoveel water en natuur in de wijk is er voor kinderen genoeg ruimte om lekker te spelen. Daarnaast worden verspreid door de wijk aantrekkelijke speelvoorzieningen voor verschillende leeftijdscategorieën aangelegd zoals een natuurspeelplek, trapveldje en vissteiger. Vanuit de wijk komen er meerdere ingangen naar het natuur- en recreatiegebied. In het gebied zelf heerst vooral rust en kunt u gebruik maken van (half-) verharde fiets-, wandel- en struinpaden. Een deel van het natuur en recreatiegebied is beschermd natuurgebied.

Nog meer natuur
Behalve een eigen waterplas en het weidse natuur- en recreatiegebied biedt Westergouwe nog meer. Zoals het nabijgelegen natuurgebied ‘t Weegje. Daarnaast is het Sluiseiland de groenste plek om naar bootjes kijken. Dichtbij ligt ook het waterrijke polderpark Oostpolder met zijn zwevend vlonderpad, trekpontje, picknickbankjes en diverse paden. U heeft het als natuurliefhebber allemaal op fietsafstand.

Contact
Heeft u interesse in één of meerdere kavels? Neem dan contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak. Onze makelaar Robert Roos bespreekt graag alle mogelijkheden met u!

Collegiale verkoop met Van Herk Makelaardij te Gouda.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status verkocht
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning onbekend
Soort onbekend
Bouwvorm niet van toepassing
Huidige bestemming bouwgrond

Energie

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Buitenruimte

Ligging aan water, aan rustige weg, in woonwijk, open ligging, landelijk gelegen

Foto's

Westergouwe, kavel 1 , GOUDA
Westergouwe, kavel 1 , GOUDA
Westergouwe, kavel 1 , GOUDA
Westergouwe, kavel 1 , GOUDA
Westergouwe, kavel 1 , GOUDA
Westergouwe, kavel 1 , GOUDA
Westergouwe, kavel 1 , GOUDA
Westergouwe, kavel 1 , GOUDA

Plattegronden

Locatie

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Deel via social media