Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

Westbaan

Moordrecht

beschikbaar

€ 19.250,- v.o.n. / € 1.540,- p/m

Geinteresseerd?

Omschrijving

TE HUUR EN TE KOOP
Op bedrijventerrein gelegen nieuw gebouwd bedrijfsgebouw De Stelling. Het gebouw telt drie verdiepingen en beschikt over garageboxen/opslagruimtes, bedrijfsruimtes en kantoorruimtes. Het is gunstig gelegen op een zichtlocatie aan de A20. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw.

GARAGEBOX / OPSLAGRUIMTE
De Stelling heeft meer dan 100 opslagruimtes over drie verdiepingen die u uitstekend kunt gebruiken voor de opslag van meubels, motor, oldtimer, fietsen, camper, caravan, enzovoorts. De ruimtes zijn bereikbaar via twee autoliften, die ook moeiteloos een camper of bedrijfsbus naar de gewenste verdieping brengen. Door de ruime autostraten bereikt u eenvoudig uw garagebox.

RUIME EN PRAKTISCHE BEDRIJFSUNITS
De Stelling is in alle opzichten slim ontworpen: de entourage van het hele gebouw is ruim opgezet. Er is voldoende parkeerruimte en u kunt helemaal rondom het gebouw rijden. De ruime bedrijfsunits op de begane grond zijn toegankelijk via een overheaddeur en een loopdeur. Binnen zijn de ruimtes 4.40 meter hoog. De Stelling is een praktisch gebouw met flexibele scheidingswanden. Hierdoor is vrijwel iedere gewenste maatvoering te realiseren. De gebruiksmogelijkheden zijn divers: als hobby- of opslagruimte, motor- caravan- of autostalling, voor de zakelijke dienstverlening, als showroom of als bedrijfsruimte voor ondernemingen in zeer uiteenlopende branches. Vrijwel iedere toepassing voor bedrijvigheid en/of opslag en werkplaats is denkbaar.

KANTOORRUIMTE LANGS DE A20
Het aanzicht van De Stelling wordt (vanaf de A20 gezien) bepaald door drie verdiepingen met 12 kantoorruimtes. Rondom het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers en uw gasten. De kantoren worden bereikt door twee entreeportalen met lift en trappenhuis. Er zijn 12 ruimtes beschikbaar van circa 86 tot 120 m2. Als vanzelfsprekend voor De Stelling kunnen er combinaties gemaakt worden met andere ruimtes en zelfs ook met onderliggende/bovenliggende bedrijfsunits.

Bouwjaar 2018
Beschikbaar in units vanaf 11 m²

Locatie
Het bedrijvengebouw ligt op een fraaie zichtlocatie langs de A20 dat zeker voor kantoren een unieke plek biedt. U bent met de auto in een mum van tijd op de snelwegen A20 Rotterdam-Utrecht en A12 Utrecht-Den Haag middels nieuw aangelegde ontsluitingswegen.

Bereikbaar
Met een uitstekende locatie op het moderne bedrijventerrein Gouwe Park (officieel in Moordrecht) is De Stelling binnen korte tijd te bereiken vanuit omliggende plaatsen als Bodegraven, Boskoop, Nieuwerkerk aan den IJssel, Reeuwijk, Waddinxveen en Zevenhuizen. Uiteraard is De Stelling ook vanuit het centrum van Gouda snel te bereiken.

Voorzieningen/Opleveringsniveau
Bedrijfsruimte en Kantoorruimte:
* Casco oplevering en dus maximale vrijheid in afbouw;
* Voorzien van water en data en elektra;
* Kwaliteit in materiaalgebruik;
* Optimale bereikbaarheid;
* Brede autostraat rondom het complex;
* Volop parkeergelegenheid;
* Extra opslagruimte in bovenliggende garagebox mogelijk.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), 2006=100, reeks alle huishoudens.

Zekerheidstelling
Bij huur: bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Bij huur: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW-Status
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor minimaal 90% belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door de makelaar geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs op aanvraag
Huurprijs € 1.540,- p/m
Status beschikbaar
Aanvaarding

Bouw

Hoofdbestemming bedrijfsruimte
Bouwjaar 2018
In aanbouw ja

Bedrijfshal

Oppervlakte 11m²
In units vanaf 11m²
Vrije hoogte 440
Voorzieningen Overheaddeuren
Prijs 19250
Bouwhoogte 440

Buitenruimte

Ligging Bedrijventerrein, kantorenpark

Foto's

Westbaan , Moordrecht
Westbaan , Moordrecht
Westbaan , Moordrecht
Westbaan , Moordrecht
Westbaan , Moordrecht
Westbaan , Moordrecht
Westbaan , Moordrecht

Locatie

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Deel via social media