Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

Twaalfmorgen 39J

REEUWIJK

verkocht

verkocht

Geinteresseerd?

Omschrijving

Op een zeer fraaie locatie in het Reeuwijkse Plassenbied gelegen recent gebouwde recreatiewoning (70m3) gelegen op eigen eiland, indirect grenzend aan de Roggebroekplas. Een heerlijke rustige eigen plek om vakantie in eigen land te vieren of te genieten van de prachtige ondergaande zon aan het einde van een werkdag en in de weekends. Het eiland is enkel per boot bereikbaar.

Op het eiland is een zeer verzorgde recent gebouwde recreatiewoning aanwezig van 70m3 omvattende een woonkamer met open keuken, toiletruimte (via septictank) met douchegelegenheid. Oppervlakte begane grond 3.92x4.92m. Vaste trap naar 1e verdieping met een nokhoogte van 1.57m met dakkapelletjes voor- en achterzijde en ruimte voor 2 (2 persoons) bedden aan weerszijden. Aan de zijzijde van de recreatiewoning is een bergruimte aanwezig voor opslag water, butagas en de geiser met elektrische ontsteking.

Het eiland is zeer rustig gelegen aan het einde van een brede sloot met waterpartij. Op het perceel is zeer fraaie volwaardige begroeiing aanwezig, een fijn gazon en een eigen steiger. Aan de oost- en zuidzijde is de helft sloot in eigendom, aan de westzijde ca. 1m en aan de noordzijde ca. 4m (einde steiger).

Bijzonderheden:

- Het betreft een recreatiewoning gebouwd in 2015.
- Volgens het bestemmingsplan Plassengebied is de bestemming Wonen -1 (recreatiewoning) en Landschapswaarden. Het is toegestaan in de recreatiewoning te overnachten. Permanente bewoning is niet toegestaan.
- Het perceel is enkel bereikbaar per boot. U dient dus ergens in de omgeving een ligplaats te hebben of te verwerven. De doorvaart vanaf de plas naar de Twaalfmorgen is een hoofdsloot en mag niet worden afegsloten.
- Het perceel heeft geen aansluitingen nutsvoorzieningen. Het water wordt zelf aangevoerd. Elektra wordt opgewekt d.m.v. zonnepanelen, riolering via septictank (jaarlijks brengt het ODMH hiervoor kosten in rekening, momenteel ca. € 61 per jaar).
- De recreatiewoning is bereikbaar via de plas Roggebroek en gelegen tegen de polder Steijn (Natura 2000 gebied).
- Kadastraal bekend gemeente Reeuwijkm Sectie M, nummer 1212 groot 534m2. Op het terrein rust een aantekening Wet Natuurbescherming en de Natura 2000 bepalingen gelden tevens voor dit gebied.
- Het betreft een koopsom kosten koper, verkoper neemt de kosten van het kadastraal splitsen voor zijn rekening. Het transport van de kavel vindt plaats bij Westerhuis notarissen.
- Er is een kijkmoment gepland op 1 oktober 2021. Kijkers worden opgehaald aan de Korssendijk en naar de recreatiewoning gebracht. Neem contact op met kantoor voor een afspraak.
- Verkoper zal ten behoeve van het gebruik en behoud van de rust een aantal voorwaarden opnemen in de akte van levering;

De Reeuwijkse Plassen volgens Staatsbosbeheer: ‘Denk je aan de Reeuwijkse Plassen, dan denk je aan vaar- en surfplezier. Maar deze plassen in Zuid-Holland, gelegen tussen Gouda en Reeuwijk, hebben heel wat meer te bieden. Ze zijn bijvoorbeeld een paradijs voor vogels. ’s Winters en ’s zomers strijken ze er in grote getale neer. Niet voor niets is een groot deel van dit gebied aangewezen als Natura 2000 gebied’.

De Reeuwijkse Plassen zijn uitstekend bereikbaar per auto via de A-20 en A-12 vanuit de grote steden, maar ook per trein via het Goudse Intercitystation of station Goverwelle.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status verkocht
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis bungalow
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 1
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 2015
Recreatiewoning Ja
Permanente bewoning niet toegestaan
Huidige bestemming recreatiewoning
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Voorzieningen zonnepanelen
Isolatie dubbel glas

Energie

Warm water geiser eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 20 m²
Perceeloppervlakte 534 m²
Inhoud 70 m³

Indeling

Aantal kamers 1

Buitenruimte

Ligging aan water, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, aan vaarwater, landelijk gelegen
Tuin tuin rondom

Foto's

Twaalfmorgen 39J, REEUWIJK
Twaalfmorgen 39J, REEUWIJK
Twaalfmorgen 39J, REEUWIJK
Twaalfmorgen 39J, REEUWIJK
Twaalfmorgen 39J, REEUWIJK
Twaalfmorgen 39J, REEUWIJK
Twaalfmorgen 39J, REEUWIJK
Twaalfmorgen 39J, REEUWIJK
Twaalfmorgen 39J, REEUWIJK

Locatie

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Deel via social media