Griendakker 2

GOUDA

verkocht

verkocht

verkocht

Geinteresseerd?

Omschrijving

Zeer ruime nul-op-de-meter gasloze, stijlvolle 2-onder-1 kapwoning (energielabel A++++) met garage/berging, fraaie woonkeuken, grote woonkamer, 3 royale slaapkamers, grote nader in te delen 2e verdieping (nokhoogte 4m.), goede parkeergelegenheid op eigen terrein en riante achtertuin met vlonder aan het water. De woning wordt met uitzondering van de keuken casco opgeleverd.

Indeling begane grond:
Entree aan zijzijde van de woning, ruime hal voorzien van dichte trapopgang naar de 1e verdieping, trapkast, meterkast en casco toiletruimte.

Zeer ruime living met ruime woonkeuken aan de voorzijde met zit-erker en luxe Bruijnzeel keukeninrichting met kookeiland voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zeer ruime L-vormige woonkamer aan de achterzijde met schuifpui naar de achtertuin. Naast de woning bevindt zich de garage met dubbele deuren en diverse ramen.

De gehele begane grond en garage is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
3 Royale slaapkamers. Casco badkamer aan de achterzijde met ruimte voor een inloopdouche, een 2e toilet, een wastafel en een ligbad. De badkamer heeft aan twee zijden te openen ramen voor lichttoetreding. Open trapopgang naar de 2e verdieping.

De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming.

2e verdieping:
Deze verdieping met een nokhoogte van maar liefst ca. 4 meter biedt ruimte voor een extra kamer door het aanbrengen van een optionele dakkapel of dakraam aan de achterzijde van de woning. De technische ruimte met alle voorzieningen is afgesloten als een aparte ruimte en is voorzien van een 200 liter boiler, warmtepomp, WTW unit, omvormer zonnepanelen en aansluiting wasapparatuur.

De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming.

Buitenzijde:
Ruime voortuin met parkeergelegenheid voor 2 auto’s en groene haag aan de zijzijde welke in stand gehouden moet worden, de zijzijde is voorzien van elektrapunt op aparte groep in verband met oplaadpunt auto. Zonnige achtertuin ca. 7,50 meter diep en ca. 9,40 meter breed met elektrapunt, houten schuttingen, achterom en een talud naar het water met een vlonder. De voor- en achtertuin zijn voorzien van een buitenkraan.

Duurzaamheidsklasse:
Deze woning voldoet aan de duurzaamheidsklasse nul-op-de-meter (NOM). Dat betekent dat de woning voorzien is van dusdanige voorzieningen (warmtepomp, boilervat, bron en zonnepanelen) dat er in de woning voldoende energie opgewerkt wordt om te voorzien in de benodigde energiebehoefte voor de technische installaties en het landelijk gemiddeld dagelijks gebruik (dus voor verwarmen, koelen, warm water en opwekking van elektriciteit). Bij bewust gebruik moet het bij een NOM woning mogelijk zijn geen energierekening meer te hebben!

Afmetingen:
Woonkamer ca. 5,70x5,55m + 3,30x2.32m.
Woonkeuken ca. 5,70x3,49m. (excl. erker 0,55x3,31m.)
Slaapkamer 1 ca. 2,32x5,46m.
Slaapkamer 2 ca. 3,31x3,49m.
Slaapkamer 3 ca. 3,43x4,29m.
Badkamer ca. 2,20x3,45m.
2e verdieping ca. 5,70/3,41x7,12m.
Garage/berging ca. 2.90x5.40m.

Bijzonderheden:
* duurzaamheidsklasse nul-op-de-meter (NOM), energielabel A++++. Er is hoogwaardige dak-, spouwmuur-, vloerisolatie, triple glas, zonnepanelen, bodemwarmtepomp, een douche WTW en WTW ventilatiesysteem toegepast;
* door middel van de bodemwarmtepomp is verwarmen en (beperkt) koelen mogelijk;
* de woning wordt casco opgeleverd (geen vloer-, muur- en plafondafwerking, geen sanitair). Keuken wordt geplaatst m.u.v. de afzuigunit welke later geplaatst dient te worden;
* onderhoud installaties Klimaatgarant voor 10 jaar afgekocht;
* woningborggarantie van toepassing;
* eventueel belastingvoordeel bij verkoop komt verkoper toe;
* oplevering in overleg (kan snel).

Aan de westelijke rand van de bruisende stad Gouda, met de natuur van het waterrijke poldergebied, wordt nu al heerlijk gewoond door zo’n 1.000 gezinnen. De nieuwe woonwijk Westergouwe groeit de komende jaren uit tot één van de meeste duurzame woongebieden van Zuid-Holland en zal straks bestaan uit ongeveer 4.500 woningen met allerlei faciliteiten op het gebied van sport, kinderopvang, scholing en gezondheid. In het winkelcentrum is dan een eigentijds en volwaardig winkelaanbod te vinden. Westergouwe ligt centraal in de Randstad en dichtbij de grote steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De omgeving van Westergouwe kenmerkt zich door mooie natuurgebieden met aantrekkelijke fietsverbindingen. En je zit ook nog eens zó in hartje Gouda, met een prachtige historische binnenstad. Westergouwe, een mooi nieuw stukje Gouda, vlak bij een mooi oud stukje Gouda!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status verkocht
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis twee onder een kapwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode VANAF_2021_TM_2030
Huidige bestemming woonruimte
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Voorzieningen glasvezel kabel, zonnepanelen, balansventilatie
Isolatie dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, driedubbel glas

Energie

Energielabel A
Verwarming warmtepomp, aardwarmte
Warm water elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 168 m²
Perceeloppervlakte 225 m²
Inhoud 670 m³
Bergruimte oppervlakte 15 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuin achtertuin met een oppervlakte van 80 m² en is gelegen op het noordwesten

Overig

Parkeergelegenheid openbaar parkeren, op eigen terrein

Foto's

Griendakker 2, GOUDA

Locatie

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Deel via social media