Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

Goejanverwelledijk 40 42

Gouda

verkocht

verkocht

Geinteresseerd?

Omschrijving

4 BOUWKAVELS GOEJANVERWELLEDIJK 40-42 TE GOUDA

Bouwkavel 1: verkocht
Bouwkavel 2: verkocht
Bouwkavel 3: verkocht
Bouwkavel 4: verkocht

Je eigen droomhuis bouwen op een idyllische locatie, aan de Hollandsche IJssel met uitzicht op de Haastrechtse molen aan de ene zijde en de Haastrechtse brug aan de andere zijde. Aan de voorzijde kijk je uit over een uitgestrekt weiland en, uiteraard, over de Hollandsche IJssel. Een locatie met beweging maar ook met rust. Kortom: de ideale plek om je woondroom te verwezenlijken.

Waar bevindt zich de locatie?
De bouwkavels liggen aan de dijk, welke langs de Hollandsche IJssel loopt en is al eeuwen lang een kenmerkend element in Gouda. Het is een historische dijk die Gouda langs de Hollandsche IJssel met Haastrecht verbindt en is een rustige en doorgaande fiets- en wandelroute. Ook met de auto is de locatie uitstekend te bereiken, maar de dijk is geen doorgaande autoweg. Van autoverkeer zult u weinig tot geen hinder ondervinden. De Goejanverwelledijk heeft een zeer groenrijk en halfopen karakter waaraan ondermeer de Waaiersluis, begraafplaats IJsselhof, een kleinschalige jachthaven, kleine bedrijven en een aantal vrijstaande woonhuizen zijn gelegen. Aan de overzijde staat de Haastrechtse molen welke een mooi zicht biedt.

Hoeveel bouwkavels zijn er beschikbaar?
De Goejanverwelledijk 40-42 te Gouda is goed voor 4 royale bouwkavels met een grootte variërend van van ca. 483m2 tot en met 543m2 per kavel.

Wat zijn de m2 prijzen?
Voor alle kavels geldt een prijs van € 600,- v.o.n. per m2 inclusief btw. Bij de kavels behoort tevens een 1/4 onverdeeld aandeel in de gemeenschappelijke toegangsweg.

Hoe wordt de locatie ingevuld?
Zoals genoemd zijn er 4 bouwkavels waarop per kavel een vrijstaande woning gebouwd mag worden. Het terrein aan de voorzijde is voor gezamenlijk gebruik met parkeerplaatsen voor bezoekers. De kavels liggen op enige afstand van de dijk en aan de waterzijde wordt een jaagpad vrijgehouden voor onderhoud en recreatief gebruik. Tussen de woningen blijft ruimte vrij van bebouwing om zo het huidige zicht vanaf de dijk op de Hollandsche IJssel zoveel mogelijk te behouden. De sanering van de bouwgrond is reeds voltooid. Op het situatieschets welke reeds ter beschikking wordt gesteld is de kavelverdeling en zijn de bouwvlakken duidelijk zichtbaar.

Welke uitstraling dienen de woningen te krijgen?
De locatie vraagt om beeldkwaliteit dat passend is in het huidige landschap, dus een moderne en rustige architectuur die de fraaie ligging aan het water ondersteunt is gewenst, evenals openheid naar het water en gebruik van natuurlijke materialen aan de buitenschil. Voor de maximale bebouwing, hoogte materiaal gebruik etc. verwijzen wij u graag naar het bij de betreffende kavel horende kavelpaspoort.

Waar vindt u gedetailleerde informatie?
Per kavel is er een kavelpaspoort aanwezig waarin alle relevante informatie staat vermeld met betrekking tot de te bouwen woningen alsmede de inrichting van het gezamenlijke terrein. Deze kavelpaspoorten zijn beschikbaar.

Hoe luidt de verkoopprocedure?
* de uitgebreide verkoopinformatie in de vorm van gedetailleerde kavelpaspoorten, de inschrijf-biedingsformulieren etc. is via ons kantoor beschikbaar.
* kavelsitueringsschets is aanwezig.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status verkocht
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning onbekend
Soort onbekend
Bouwvorm niet van toepassing
Huidige bestemming bouwgrond

Energie

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte 2.719 m²
Inhoud 0 m³

Indeling

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, aan vaarwater, landelijk gelegen

Foto's

Goejanverwelledijk 40 42, Gouda
Goejanverwelledijk 40 42, Gouda
Goejanverwelledijk 40 42, Gouda
Goejanverwelledijk 40 42, Gouda

Locatie

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?

Deel via social media