NVM
Gesloten
vandaag 9:00 - 17:30
0182-538400

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is met zorg samengesteld door Boer Makelaardij. Boer Makelaardij aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de op deze website opgenomen teksten, afbeeldingen en prijzen. Noch voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de internetsite. Gebruikmaking van de geboden informatie is voor eigen risico van de gebruiker.

Privacy

Boer Makelaardij respecteert en beschermt de privacy van alle gebruikers van deze website. De door u op de site ingevoerde gegevens voor aanvragen worden behandeld volgens de Algemene Verordening Gegevensbecherming. Deze gegevens zullen nooit aan andere organisaties dan Boer Makelaardij ter beschikking worden gesteld. Boer Makelaardij kan voor de technische afhandeling gebruik maken van diensten van derden en deze derden opdragen namens Boer Makelaardij persoonsgegevens te verwerken, een en ander conform deze Privacy Statement.

Deze site maakt, naast de door de standaard Google Analytics toepassing gebruikte cookies, geen gebruik van eigen cookies. Indien u vragen of opmerkingen hebt aangaande ons privacybeleid en de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan, mail ons dan op info@boer-gouda.nl

Website

Ontwerp en programmering: Superselect

Meer weten? Maak een afspraak of stuur ons eens een email. Afspraak Contact
  • Gratis waardebepaling
  • Woningwijzer
  • Gratis zoekopdracht
  • Woningwijzer
  • Welkom in het weekend
  • Boer Makelaardij in het nieuws
Meer weten over onze unieke kwaliteiten en werkwijze?
5 redenen om te kiezen voor Boer Makelaardij

© 2019
Boer Makelaardij