NVM
Geopend
vandaag 9:00 - 17:30
0182-538400

5 redenen om te kiezen voor Boer Makelaardij Midden-Holland BV

Waarom zou u voor Boer Makelaardij kiezen om u te begeleiden bij de verkoop of aankoop van een van uw kostbaarste bezittingen? Het team van Boer Makelaardij vindt deskundigheid, NVM lidmaatschap, vriendelijkheid en betrouwbaarheid vanzelfsprekend. Alle makelaars bieden u deze kwaliteiten. Maar waar onderscheidt Boer Makelaardij zich nu echt in?


uw huis
is óns huis
Wij begrijpen hoe het is een woning te verkopen, het is spannend, dus u wilt goed en regelmatig geïnformeerd worden, u wilt dat de makelaar actief is en u wilt resultaat. En dat krijgt u als u de woning via ons verkoopt. Wij presenteren uw woning dus ook op de best mogelijke wijze, met professionele foto's, pakkende teksten, 2D-3D plattegronden, video, 360 graden fotografie, stijlvolle brochures, enzovoort.

wij zijn vernieuwend
mét aantoonbaar
resultaat
De laatste jaren hebben wij veel nieuwe akties in de markt gezet die vernieuwend en succesvol waren in de makelaardij, denk aan WelkominhetWeekend, Woningtreintje, Sla-je-slag-dagen en de korte video rondleidingen met Facebook Live. Wij proberen altijd vooruit te denken en gebruik te maken van nieuwe technieken. Want de woningmarkt staat niet stil en Boer Makelaardij dus ook niet.

u betaalt ons pas
bij resultaat
Boer Makelaardij brengt alleen de kosten van de werkzaamheden (courtage) in rekening als het resultaat behaald is, dus de woning is verkocht of aangekocht. Wilt u de opdracht intrekken omdat de plannen zijn gewijzigd? Dat kan, wij rekenen geen intrekkingskosten. Het enige dat u betaalt is de marketing.

wij werken
proactief samen
met klant
Verkopen dat doe je samen, dan wordt het beste resultaat geboekt. Dus hebben wij allerlei tools waarmee u ook uw steentje kan bijdragen, via sociale media, of met bijv. Welkominhet-weekend. Heeft u wensen of ideeën, dan horen wij het graag. Want wij zijn niet alleen actief bezig met de verkoop, u ook!

wij geloven
in ónze werkwijze
Het team van Boer Makelaardij gelooft in onze werkwijze. Deskundigheid, vriendelijkheid, toegankelijkheid en betrouwbaarheid zijn voor ons zoals gezegd vanzelf sprekend. Afspraken zijn mogelijk tijdens kantooruren, 's avonds en op zaterdag. Op zondag rusten wij ook even uit. Graag maken wij u afspraak met u om onze kwaliteiten en mogelijkheden met u persoonlijk te bespreken. U kunt ons bereiken via 0182-538400 of info@boer-gouda.nl. Tevens kunt u de makelaars rechtstreeks bellen.
  • Gratis waardebepaling
  • Woningwijzer
  • Gratis zoekopdracht
  • Woningwijzer
  • Wonen zoals jij dat wilt!
  • Welkom in het weekend
  • Boer Makelaardij in het nieuws
Meer weten over onze unieke kwaliteiten en werkwijze?
5 redenen om te kiezen voor Boer Makelaardij

© 2019
Boer Makelaardij