NVM
Geopend
vandaag 9:00 - 17:30
0182-538400
Koopwoningen Nieuwbouw Huurwoningen Bedrijfshuisvesting Parkeren Bouwkavels
Vraagprijs
€ 389.000,- v.o.n.

Maak direkt een afspraak voor een bezichtiging

Verkocht
De Goudsche Stoomblekerij 0
2801 SB Gouda
Vraagprijs
€ 389.000,- v.o.n.

Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 3 uur een bevestiging van ons.

Stuur me meer informatie over

Verkocht
De Goudsche Stoomblekerij 0
2801 SB Gouda
Vraagprijs
€ 389.000,- v.o.n.
Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 3 uur een antwoord van ons.

Verstuur de gegevens via e-mail

Verkocht
De Goudsche Stoomblekerij 0
2801 SB Gouda
Vraagprijs
€ 389.000,- v.o.n.

Op de locatie van "de drie Notenboomen" in Gouda worden 23 zeer verrassend royale herenhuizen gebouwd, bestaande uit 2 woningtypen. De woning liggen op een zeer centrale locatie ten opzichte van het gezellige en bruisende centrum, NS-station, scholen, parken en uitvalwegen. Benieuwd naar de woningtypen? Hieronder lees je meer informatie.

Omschrijving

Dit project is reeds volledig verkocht! 

Op de locatie van "de drie Notenboomen" in Gouda worden 23 zeer verrassend royale herenhuizen gebouwd, bestaande uit 2 woningtypen. De woning liggen op een zeer centrale locatie ten opzichte van het gezellige en bruisende centrum, NS-station, scholen, parken en uitvalwegen. Benieuwd naar de woningtypen? Hieronder lees je meer informatie. 

Woningtype A (13 woningen)

Wat heeft dit fraaie herenhuis je allemaal te bieden?

Buiten de ideale ligging dichtbij gezellige terrasjes, koffiebarretjes en fantastische restaurants, het bruisende en historische centrum met een rijk aanbod aan onder andere leuke boetiekjes, bekende winkelketens, speelgoedwinkels, musea en bezienswaardigheden en de korte (loop) afstand naar het NS (intercity) station, schouwburg en bioscoop, biedt de woning u ruimte!

Met een woonoppervlakte van maar liefst ca. 155m2 behoort dit herenhuis tot de categorie "royale woningen".

Begane grond:
Kenmerkend is de ruime woonkamer met een diepte van 12 m én een (centraal geplaatste) open keuken. Vooral voor de (hobby)kok is het erg leuk om je gasten te laten meegenieten van je voorbereidende werk en hoef je je niet af te zonderen in een aparte ruimte maar houd je contact met je familie of bezoek. Wel zo gezellig!

Daarnaast is er een ruime trapkast/voorraadkast aanwezig en kom je via de schuifpui aan de achterzijde in een ruime achtertuin. Deze kan op het noordoosten of zuidwesten liggen, afhankelijk van het bouwnummer.

De ruime entree/hal heeft een toiletruimte met fontein, meterkast en de trap naar de 1e verdieping.
Extra luxe: de begane grond krijgt vloerverwarming, dus geen koude voeten meer en een aangename temperatuur in alle vertrekken.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping bevat drie ruime slaapkamers, welke allen genoeg ruimte bieden aan een kledingkast. De (ouder)slaapkamer aan de achterzijde zou toegang kunnen bieden naar het dakterras, als u voor de optie dakterras kiest.

De badkamer wordt aan de voorzijde geplaatst en beschikt over onder andere over een douche, wastafel en een tweede toilet. Een tweede toilet op de slaapverdieping is wel zo praktisch!
De overloop heeft een vaste trap naar de zolderverdieping.

Tweede verdieping:
Om toch ook een eigen indeling aan de woning te geven is de zolderverdieping geheel vrij indeelbaar gelaten, op de overloop met was- en stookopstelling na.

Wil je nog extra slaapkamers, een muziekkamer, speelkamer voor de kinderen of een hobbykamer? Kies voor een dakkapel en/of een dakraam voor natuurlijke lichtinval. Laat je fantasie er op los en maak er een geheel eigen project van.

De tuinen / kavels:
Alle woningen hebben een achtertuin welke op het noordoosten (Venroystraat) of zuidwesten (Verspuystraat) liggen. In deze tuin komt een berging te staan en wordt er een achterom gerealiseerd welke uitkomt op het gezamenlijke binnenhofje waar de parkeerplaatsen komen. Ideaal dat je je auto direct achter je huis kan parkeren. Per woning is er één parkeerplaats beschikbaar. Aan de Borgsteeghstraat worden nog eens 15 parkeerplaatsen extra gerealiseerd.

De woningen aan de Venroystraat krijgen naast een achtertuin op het noordoosten ook een voortuin op het zuidwesten. Gegarandeerd veel zonuren voor alle bewoners!

De kaveloppervlakten van deze herenhuizen variëren tot een grootte van 190m2.

De prijzen:
De prijsindicatie van de herenhuizen type A is € 389.000 - € 409.000,- v.o.n.


Woningtype B (10 woningen)

Wat biedt een royaal 3 laags herenhuis je?

Buiten de ideale ligging dichtbij gezellige terrasjes, koffiebarretjes en fantastische restaurants, het bruisende en historische centrum met een rijk aanbod aan onder andere leuke boetiekjes, bekende winkelketens, speelgoedwinkels, musea en bezienswaardigheden en de korte (loop) afstand naar het NS (intercity) station, schouwburg en bioscoop, biedt de woning u een zee aan ruimte!

De woonoppervlakte van maar liefst ca. 177m2 is meer dan royaal te noemen!

Begane grond:
Een heerlijke ruime living met een oppervlakte van 55m2 en een schuifpui naar de achtertuin op het noordoosten of noordwesten en een open keuken aan de voorzijde met een te openen pui. De grote puien aan zowel de voorzijde als achterzijde zorgen voor een comfortabel lichtinval en gevoelsmatig veel contact met buiten.

In de woonkamer is een ruime trapkast/voorraadkast aanwezig.
De ruime entree/hal heeft een toiletruimte met fontein, meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Extra luxe: de begane grond krijgt vloerverwarming, dus geen koude voeten meer en een aangename temperatuur in alle vertrekken.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping bevat drie ruime slaapkamers, welke allen genoeg ruimte hebben voor een kledingkast. De (ouder)slaapkamer aan de achterzijde zou toegang kunnen bieden naar het dakterras, als u voor de optie dakterras kiest.

De badkamer wordt centraal geplaatst en is ruim genoeg om je van alle mogelijke comfort te voorzien; denk hierbij aan een whirlpool of ligbad, (inloop)douche en dubbele wastafel. Het tweede toilet bevindt zich in een separate toiletruimte welke tevens voorzien is van een fontein.

De overloop heeft een vaste trap naar de zolderverdieping.

Tweede verdieping:
De 2e verdieping is ook een volwaardige verdieping die qua ruimte optimaal wordt benut. Zo is er een ruime overloop met was-/stookruimte en niet alleen zijn er aansluitingen voor de wasmachine en de droger, er is ook voldoende plek om er een strijkplek van te maken.

Dan komen er nog 2 zeer ruime kamers, waarbij je de keuze hebt om beide kamers als slaapkamer in gebruik te gaan nemen of wellicht heb je een werk/studeerkamer nodig en leent de grootste kamer hier zich perfect voor. Maar ook een hobbykamer, speelkamer of ander gebruik is mogelijk.

Vliering:
Via de overloop op de 2e verdieping is er via een luik met vlizotrap toegang tot een ruime vliering. Koffers, wintersportartikelen, tenten, feestartikelen, noem maar op, die ruim je netjes uit het zicht op.

De tuinen / kavels:
Alle woningen hebben een achtertuin welke op het noordoosten (Venroystraat) of noordwesten (Kattensingel) liggen. In deze tuin komt een berging te staan en er wordt een achterom gerealiseerd. Een aantal woningen grenst aan de achterzijde aan het gezamenlijke binnenhofje waar de parkeerplaatsen komen. Aan de Venroystraat komen 5 extra parkeerplaatsen. Ideaal dat je je auto direct bij je huis kan parkeren. Per woning is er één parkeerplaats beschikbaar. Aan de Borgsteeghstraat worden nog eens 15 parkeerplaatsen voor bezoekers gerealiseerd. Voldoende parkeergelegenheid dus!

Vijf woningen aan de Venroystraat krijgen naast een achtertuin op het noordoosten ook een voortuin op het zuidwesten. Gegarandeerd veel zonuren voor alle bewoners!
De overige vijf woningen (een blok van twee woningen aan de Venroystraat en een blok van drie woningen aan de Kattensingel) krijgen een achtertuin met berging en achterom.

De kaveloppervlakten van deze riante herenhuizen variëren tot een grootte van 200m2.

De prijzen:
De prijsindicatie van deze zeer royale herenhuizen type B is € 423.000 - € 515.000,- v.o.n.

Wil je je aanmelden als geïnteresseerde in dit project? Neem dan contact op met Boer Makelaardij of kijk op degoudschestoomblekerij.nl. De makelaars van Boer Makelaardij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende en kostenloze waardeschatting.

Kaart

Grote kaartWord wijzer van uw woning!


Woningwijzer


Gratis waardebepaling

Kenmerken


Bouw
Type
Bouwjaar
Bijzonderheden

Indeling
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal badkamers
Aantal woonlagen

Energie
Energielabel
Isolatie
Verwarming
Warm water

Buitenruimte
Ligging
Tuin
Achtertuin
Balkon/dakterras
Schuur/berging

© 2019
Boer Makelaardij