NVM
Gesloten
Zondagen en feestdagen
0182-538400
Koopwoningen Nieuwbouw Huurwoningen Bedrijfshuisvesting Parkeren Bouwkavels
Plaats
Adres
Prijsklasse
van
tot
Vraagprijs
€ 482.000,- k.k.
Alle deelnemers
Op zaterdag 5 oktober 2019 organiseren wij opnieuw een NVM Open Huizen Dag.
Van 11.00 tot 15.00 uur kunt u deze woning vrijblijvend en zonder afspraak bezichtigen.

Maak direkt een afspraak voor een bezichtiging

Te Koop
Van Itersonlaan 10 5
2806 DG Gouda
Vraagprijs
€ 482.000,- k.k.

Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 3 uur een bevestiging van ons.

Stuur me meer informatie over

Te Koop
Van Itersonlaan 10 5
2806 DG Gouda
Vraagprijs
€ 482.000,- k.k.
Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 3 uur een antwoord van ons.

Verstuur de gegevens via e-mail

Te Koop
Van Itersonlaan 10 5
2806 DG Gouda
Vraagprijs
€ 482.000,- k.k.

*** OPEN HUIS maandag 23 en 30 september tussen 17.00 en 18.00 uur en zaterdag 5 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom om deze fraaie woning vrijblijvend te bezichtigen *** Aan de Van Itersonlaan 10 in Gouda staat één van de laatste overgebleven overdekte jaren 30 zwembaden van het land: het Spaardersbad. Het is een uniek gebouw, ontstaan vanuit enthousiasme en samenwerking, instandgehouden en gekoesterd. Als één van de best bezochte zwembaden van Nederland in de vorige eeuw, bewaart dit bad persoonlijke herinneringen van hele generaties Gouwenaars. Met de transformatie tot woongebouw krijgt u de bijzondere kans om hier te wonen.

Facebook Live

Omschrijving

In het Spaardersbad zijn zes bijzondere woningen gerealiseerd die door hun ligging rondom het zwembad alle zes anders zijn. De historie van het gebouw als zwembad komt terug in de namen die aan de woningen zijn gegeven. Deze zijn namelijk vernoemd naar zes verschillende zwemslagen: Schoolslag, Rugslag, Vlinderslag, Borstcrawl, Wisselslag en Vrije slag. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats.

De prachtige en bijzondere woning de Borstcrawl heeft een woonoppervlakte van ca. 156m2, een inhoud van ca. 480m3, een zonnig balkon van ca. 3m2 en een ruime veranda van ca. 6,5m2. De woning heeft maar liefst 4 ruime slaapkamers, een badkamer, 2 aparte toiletruimtes, zeer ruime woonkamer, een bijzonder mooie zolder met veel lichtinval en een ruime voor- en zijtuin.

Laat je verrassen bij deze prachtige en zeer unieke woning!

Indeling Borstcrawl:
Het pad naar de entree leidt langs originele gemetselde muurtjes, binnenkomst in een zeer lange hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de gang geven patrijspoortjes in het betegelde zwembassin een prachtig en uniek uitzicht op de binnentuin.

Op de begane grond bevinden zich 3 ruime en lichtvriendelijke slaapkamers.
Slaapkamer (1) heeft een oppervlakte van ca. 17m2 en geeft toegang tot de tuinstrook die zich langs de gehele gevel uitstrekt.
Slaapkamer (2) heeft een oppervlakte van ca. 10,5m2.
Slaapkamer (3) heeft een oppervlakte van ca. 8,5m2.

De casco badkamer bevindt zich tussen slaapkamer 2 en slaapkamer 3 en heeft een oppervlakte van ca. 6m2.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping bevindt zich een ruime overloop met zeer hoog plafond voorzien van een toiletruimte, technische ruimte met opstelplaats c.v. combiketel en de vierde slaapkamer met een oppervlakte van ca. 8m2 en een mooie lichtinval door de vele ramen.

Middels de overloop loopt u zo de ruime woonkamer van ca. 42m2 in. De woonkamer heeft een keukenaansluiting, wenteltrap naar de 2e verdieping, een balkon op het zuidoosten met een oppervlakte van ca. 3m2 en een veranda aan de groene binnentuin met een oppervlakte van ca. 6,5m2. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de groene binnentuin en de unieke bruggen die gerealiseerd zijn tussen de verschillende woningen.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping bevindt zich de ruime zolderkamer van ca. 15m2 met veel lichtinval door de vele, grote ramen aan weerszijden. Op de zolderverdieping is er een prachtig uitzicht over de groene binnentuin van het Spaardersbad. De ramen zijn open te zetten om er op mooie dagen bijvoorbeeld een buitenkamer van te maken.

Buitenzijde:
Deze prachtige woning is voorzien van een ruime voortuin met een tegelpad naar de voordeur en een zijtuin die zich langs de gehele gevel uitstrekt.
Om licht en lucht naar binnen te halen is het dak boven het zwembassin open gemaakt, hierdoor geeft de veranda aan de binnentuin het gevoel dat u buiten bent.

U kunt 2 achter elkaar gelegen parkeerplaatsen kopen voor € 15.000,- v.o.n.

De woning wordt casco opgeleverd, dus zonder keuken en sanitair afwerking.

Wilt u graag meer weten over dit unieke transformatieproject of wenst u een bezichtiging bij deze prachtige woning? Neem contact met ons op.

Brochure


Uitgebreide informatie
vindt u in dit PDF

Kaart

Grote kaartWord wijzer van uw woning!


Woningwijzer


Gratis waardebepaling

Kenmerken


Bouw
TypePrachtige en unieke woning de Borstcrawl
Bouwjaar2018
BijzonderhedenDe woning wordt casco opgeleverd

Indeling
Woonoppervlakte156 m²
Perceeloppervlakte
Aantal kamers6
Aantal badkamers1
Aantal woonlagen3

Energie
Energielabel
IsolatieVolledig geïsoleerd
Verwarmingc.v. combiketel (2018)
Warm waterc.v. combiketel (2018)

Buitenruimte
LiggingEen bijzondere woning met een ligging rondom het zwembad
TuinVoortuin en zijtuin
Achtertuin
Balkon/dakterrasZonnig balkon en ruime veranda
Schuur/berging

© 2019
Boer Makelaardij