NVM
Geopend
vandaag 9:00 - 17:30
0182-538400
Koopwoningen Nieuwbouw Huurwoningen Bedrijfshuisvesting Parkeren Bouwkavels
Vraagprijs
€ 1.125,- p/maand

Maak direkt een afspraak voor een bezichtiging

Verhuurd
MorgenWonen - Eiland II 0
2809 Gouda
Vraagprijs
€ 1.125,- p/maand

Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 3 uur een bevestiging van ons.

Stuur me meer informatie over

Verhuurd
MorgenWonen - Eiland II 0
2809 Gouda
Vraagprijs
€ 1.125,- p/maand
Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 3 uur een antwoord van ons.

Verstuur de gegevens via e-mail

Verhuurd
MorgenWonen - Eiland II 0
2809 Gouda
Vraagprijs
€ 1.125,- p/maand

VERHUURD!: 34 energienotanul-woningen in de prachtige wijk Westergouwe in Gouda. De woningen worden momenteel gebouwd. Geschatte oplevering begin december 2018. Inschrijven is mogelijk vanaf 8 augustus 2018.

Omschrijving

MorgenWonen is de nieuwe standaard van modern bouwen en wonen. De woningen worden in alle opzichten gebouwd met het oog op morgen: buitengewoon duurzaam en milieubewust.

MorgenWonergie: bewuster en zuiniger met energie kan bijna niet!
Uw woning is gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. De woning is uitstekend geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. Uw woning heeft geen CV-ketel maar is voorzien van een duurzame warmtepomp. 
Het dak is aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee u, uw eigen duurzame energie opwekt. 
De door CO2 sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht moet worden aan- en afgevoerd. Door dit slimme systeem gaat geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht. Uw WTW-systeem zorgt ervoor dat de aangevoerde verse lucht wordt voorverwarmd via de bestaande warmte in uw woning. 

Een andere unieke eigenschap: MorgenWonen betekent ook dat u er 'morgen' zo in kunt trekken.
Normaal moet er nog veel aan een nieuwe woning gebeuren voordat u echt comfortabel kunt wonen. Bij MorgenWonen is dat anders: uw woning wordt woonklaar opgeleverd. En woonklaar is ook écht woonklaar. Alle wanden op elke verdieping worden airless wit gespoten, als ook de plafonds op de begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond en de eerste verdieping wordt een pvc-vloer gelegd, op zolder ribtapijt en op de trappen vloerbedekking.

De badkamer en toilet zijn van alle gemakken voorzien. Zelfs RVS-accesoires zijn bij oplevering aanwezig! Met fraai wastafelmeubel, Villeroy & Boch sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor luxueus gebruik. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte. Niet alleen de badkamer, maar ook de slaapkamers en de begane grond worden voorzien van vloerverwarming (m.u.v. het toilet en de trapkast). Een aangenaam wooncomfort, ook daar staat MorgenWonen voor!

De woningen worden daarnaast uitgerust met een luxe keuken met A-label inbouwapparatuur, die in een hoekopstelling wordt geplaatst. Met vaatwasser, inductiekookplaat en RVS recirculatiekap. In de achtertuin wordt tevens een zonneterras en een pad naar de berging aangelegd. Deze berging is ook al in uw achtertun geplaatst. Zelfs het gras in de achtertuin wordt ingezaaid.

Indeling:
Een ruime entreehal geeft toegang tot de L-vormige woonkamer/keuken. De keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur is gesitueerd aan de voorzijde van de woning; vanuit de woonkamer kijkt u uit op uw achtertuin.

Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers. Vanuit de grootste slaapkamer kijkt u uit op de achtertuin. De ruime badkamer wordt compleet opgeleverd met luxe Villeroy & Boch sanitair, een fraaie designradiator en mooi Mosa tegelwerk op de vloer.

Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping met dakraam. Hier vindt u uw wasmachine aansluiting en heeft u alle ruimte om zelf een extra slaapkamer, werkkamer of hobbykamer te realiseren.

Ligging en situatie:
De 34 woningen van MorgenWonen worden gebouwd in Gouda, plan Westergouwe. De kavelgroottes van de tussenwoningen variëren tussen de circa 117m2 en 125m2 en de kavelgroottes van de hoekwoningen variëren tussen de circa 140m2 en 257m2. 
Alle woningen beschikken over een berging in de achtertuin van 6m2. Het dak van de woningen is aan de zonzijde bedekt met zonnepanelen. De andere zijde is bedekt met gebakken dakpannen. Parkeren kan openbaar.

Locatie:
Op tien minuten fietsen van het stadscentrum van Gouda wordt de nieuwe wijk Westergouwe gerealiseerd. Zo kunt in de buurt van alle gewenste voorzieningen toch in een omgeving wonen die zich kenmerkt door de mooie natuurgebieden. Niet alleen het centrum is dichtbij, ook de snelwegen A20 en A12 zijn gemakkelijk te bereiken door de N456.

Het natuurgebied wat ten westen van de wijk Westergouwe ligt is de 'GroenBlauwe' zone, dit natuur- en recreatiegebied is 45 hectare groot. Het gebied is gevuld met wandel- en fietspaden en vlonderbruggen waardoor het afwisselende landschap ontdekt kan worden. De woningen van MorgenWonen liggen dus in een ideaal groen landschap waar volop van de natuur genoten kan worden met de stad dichtbij.

Kaart

Grote kaartWord wijzer van uw woning!


Woningwijzer


Gratis waardebepaling

Kenmerken


Bouw
Type
Bouwjaar
Bijzonderheden

Indeling
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal badkamers
Aantal woonlagen

Energie
Energielabel
Isolatie
Verwarming
Warm water

Buitenruimte
Ligging
Tuin
Achtertuin
Balkon/dakterras
Schuur/berging

© 2019
Boer Makelaardij